Аграрний тиждень. Україна
» » Уряд затвердив порядок видачі ветеринарних документів
» » Уряд затвердив порядок видачі ветеринарних документів

Уряд затвердив порядок видачі ветеринарних документів


Сьогодні на засіданні Уряду було ухвалено постанову «Про затвердження Порядку видачі ветеринарних документів». Наразі ветеринарні документи є єдиними документами дозвільного характеру, які засвідчують (в оригіналі) якість та безпечність продукції, здоров’я та благополуччя тварин. Через видачу даних документів реалізується одне з основних завдань Держветфітослужби, а саме − забезпечення епізоотичного благополуччя нашої держави.

Ухвалений проект постанови пропонує наказом Мінагрополітики затверджувати форми бланків ветеринарних документів, а також їх опис, правила заповнення, зберігання та обліку, оскільки нормативно-правове забезпечення у зазначеній сфері здійснює профільне міністерство.

Крім того, ветеринарні документи засвідчують придатність харчових продуктів для споживання людиною та є обов’язковою умовою для супроводження підконтрольних об’єктів під час експорту.





Схожі новини
  • Уряд затвердив процедуру отримання дозволу на промислове рибальство
  • Держільгоспінспекція перевірила ринки Львова
  • Доступ до Єдиного державного реєстру тварин вже отримали понад 700 установ
  • Видавать дозволи на перевезення будуть з урахуванням Закону "Про ветеринарну медицину"
  • Уряд пропонує відмінити сертифікацію зберігання та експорту-імпорту зерна

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.