Аграрний тиждень. Україна
» » Цього року в Україні стали більше виробляти йогуртів, молока та масла
» » Цього року в Україні стали більше виробляти йогуртів, молока та масла

Цього року в Україні стали більше виробляти йогуртів, молока та масла


За 10 місяців цього року, у порівнянні з аналогічним періодом 2012 року, зросли обсяги промислового виробництва йогуртів на 7%, сиро-кисломолочного на 6%, молока на 3%. Про це сьогодні на конференції повідомила начальник відділу розвитку галузі тваринництва Департаменту тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства України Ірина Ментю. “За 10 місяців цього року, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, відбулося зростання обсягів промислового виробництва йогуртів та інших ферментованих чи сквашених молока і вершків майже на 7%, сиро-кисломолочного на 6%, молока на 3%, масла вершкового на 2%, спредів на 1%”, - навела дані експерт. Як розповіла вона, скоротилося виробництво сухого знежиреного молока на 6% та жирних сирів на 0,6%.





Схожі новини
  • Мінагрополітики порахувало українських корів
  • Виробництво молока в Україні за 4 місяці 2013 зросло на 2,7%
  • За 10 місяців у Криму індекс виробництва харчової промисловості склав 100,8%
  • Виробництво обробленого молока за 9 місяців зросло на 6%
  • Виробництво обробленого молока за 9 місяців зросло на 6%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.