Аграрний тиждень. Україна
» » За 10 місяців у Криму індекс виробництва харчової промисловості склав 100,8%
» » За 10 місяців у Криму індекс виробництва харчової промисловості склав 100,8%

    За 10 місяців у Криму індекс виробництва харчової промисловості склав 100,8%


    За підсумками роботи за січень-жовтень 2012 року в Криму індекс промислового виробництва у харчовій промисловості в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року склав 100,8%. Такі дані озвучили в головному управлінні статистики в Автономній Республіці Крим.

    У натуральному вираженні за вказаний період у порівнянні з аналогічним періодом 2011 року в Криму зросло виробництво м'яса і субпродуктів свійської птиці на 5,1%, молока обробленого рідкого на 2,4%, сиру свіжого не ферментованого на 15,1%, крупи на 44,1%, води мінеральної газованої на 5,7%, напоїв безалкогольних на 15%, коньяку на 11,9%, горілки на 16,6%.





    Схожі новини
  • Виробництво молока в Україні за 4 місяці 2013 зросло на 2,7%
  • У 2012 році обсяги експорту продукції харчування зросли майже на 26%
  • Виробництво обробленого молока за 9 місяців зросло на 6%
  • Виробництво обробленого молока за 9 місяців зросло на 6%
  • У харчопромі Криму індекс виробництва склав 98,5%

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

За 10 місяців у Криму індекс виробництва харчової промисловості склав 100,8%


За підсумками роботи за січень-жовтень 2012 року в Криму індекс промислового виробництва у харчовій промисловості в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року склав 100,8%. Такі дані озвучили в головному управлінні статистики в Автономній Республіці Крим.

У натуральному вираженні за вказаний період у порівнянні з аналогічним періодом 2011 року в Криму зросло виробництво м'яса і субпродуктів свійської птиці на 5,1%, молока обробленого рідкого на 2,4%, сиру свіжого не ферментованого на 15,1%, крупи на 44,1%, води мінеральної газованої на 5,7%, напоїв безалкогольних на 15%, коньяку на 11,9%, горілки на 16,6%.





Схожі новини
  • Виробництво молока в Україні за 4 місяці 2013 зросло на 2,7%
  • У 2012 році обсяги експорту продукції харчування зросли майже на 26%
  • Виробництво обробленого молока за 9 місяців зросло на 6%
  • Виробництво обробленого молока за 9 місяців зросло на 6%
  • У харчопромі Криму індекс виробництва склав 98,5%

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.