Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»За 10 місяців у Криму індекс виробництва харчової промисловості склав 100,8%
АТУ»Новини»За 10 місяців у Криму індекс виробництва харчової промисловості склав 100,8%

За 10 місяців у Криму індекс виробництва харчової промисловості склав 100,8%

29 листопад, Розділ Новини, переглядів 4 775

За підсумками роботи за січень-жовтень 2012 року в Криму індекс промислового виробництва у харчовій промисловості в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року склав 100,8%. Такі дані озвучили в головному управлінні статистики в Автономній Республіці Крим.

У натуральному вираженні за вказаний період у порівнянні з аналогічним періодом 2011 року в Криму зросло виробництво м'яса і субпродуктів свійської птиці на 5,1%, молока обробленого рідкого на 2,4%, сиру свіжого не ферментованого на 15,1%, крупи на 44,1%, води мінеральної газованої на 5,7%, напоїв безалкогольних на 15%, коньяку на 11,9%, горілки на 16,6%.





Схожі новини
  • У харчопромі Криму індекс виробництва склав 98,5%
  • Виробництво обробленого молока за 9 місяців зросло на 6%
  • У 2012 році обсяги експорту продукції харчування зросли майже на 26%
  • Виробництво обробленого молока за 9 місяців зросло на 6%
  • Виробництво молока в Україні за 4 місяці 2013 зросло на 2,7%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.