Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні завершено проведення нормативної грошової оцінки земель
» » В Україні завершено проведення нормативної грошової оцінки земель

В Україні завершено проведення нормативної грошової оцінки земель


Завдяки вжитим Держземагентством України заходам та налагодженій конструктивній співпраці з місцевими органами влади в Україні на 100 відсотків завершено проведення нормативної грошової оцінки земель усіх населених пунктів відповідно до статті 13 Закону України «Про оцінку земель», що забезпечило реалізацію одного із напрямів економічних реформ Президента України згідно з Програмою «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», визначеною Національним планом дій на 2013 рік.
Крім того, за 10 місяців цього року актуалізовано показники оцінки земель 4567 поселень, що становить 15,4 відсотка від їх загальної кількості. Не оновленими залишаються показники оцінки земель у 211 населених пунктах, або 0,7 відсотка від їх загальної кількості. Інформація про проведення нормативної грошової оцінки земель кожного населеного пункту України у вільному доступі міститься в Довіднику показників нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, який оприлюднено на офіційному веб-сайті Держземагентства України в розділі «Грошова оцінка земель».





Схожі новини
  • В Україні завершено проведення первинної нормативної грошової оцінки земель населених пунктів
  • На Рівненщині завершено роботи з проведення нормативної грошової оцінки земель
  • Нормативну грошову оцінку земель проведено у 99,8% населених пунктів
  • В Україні первинну нормативну грошову оцінку земель проведено у 29528 населених пунктах
  • Землевпорядники провели оцінку земель понад 97% населених пунктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.