Аграрний тиждень. Україна
» » На російсько-українському кордоні обмежено рух через африканську чуму свиней
» » На російсько-українському кордоні обмежено рух через африканську чуму свиней

На російсько-українському кордоні обмежено рух через африканську чуму свиней


З метою ліквідації спалаху африканської чуми свиней рух транспорту та пішоходів через місцевий пункт пропуску через державний кордон України на кордоні з Російською Федерацією "Юганівка" заборонений. Про це УНН повідомили у прес-службі ВВМ ГУМВС.

Крім того, для недопущення розповсюдження АЧС на території Комишненської сільради встановлено карантинний ветеринарно – міліцейський пост на автодорозі с. Комишне – с. Н. Вільхова із залученням співробітників Станично – Луганського РВ ГУМВСУ та інспекторів ветеринарної медицини.

Як йдеться у повідомленні, буде перевірятися весь автотранспорт, що здійснює в’їзд та виїзд до першої загрозливої карантинної зони. Також здійснюються заходи щодо дезінфекції автотранспорту та взуття громадян, які переміщаються з території першої загрозливої карантинної зони.

Разом з цим, як зазначили в прес-службі ветміліції, проводяться заходи щодо встановлення осіб (дворів) де здійснюється вирощування свиней з залученням співробітників Станично – Луганського РВ ГУМВСУ та представників Комишненської сільради, а також - мисливців у яких в особистому підсобному господарстві утримуються свині.





Схожі новини
  • В Луганській області діагностовано африканську чуму свиней
  • Українці можуть не боятися споживати тушонку зі свинини, вивезеної з зони спалаху АЧС
  • Карантин через африканську чуму на Запоріжжі збільшено до 40 днів
  • У Росії нові спалахи африканської чуми
  • В Україні вжито заходи щодо недопущення ввезення африканської чуми свиней. Може постати загроза експорту с/х продукції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.