Аграрний тиждень. Україна
» » Рейдерський напад на аграрну Академію
» » Рейдерський напад на аграрну Академію

Рейдерський напад на аграрну Академію


Днями було здійснено спробу рейдерського захоплення приміщення Апарату Президії Національної академії аграрних наук України (вул. Васильківська, 37), повідомляють в Академії.

Протягом кількох годин вхід і вихід з приміщення був заблокований групою близько 50 осіб, а на працівників апарату чинився жорсткий психологічний та фізичний тиск, що призвело до серцевого нападу у президента НААН Петриченка В.Ф.. У НААН стверджують, що «ганебні події відбулись за безпосередньої участі колишнього президента НААН академіка НААН Безуглого М.Д., до якого є багато питань зі сторони правоохоронних та контролюючих органів».

Рейдерський напад на Академію вдалося відбити завдяки згуртованим діям співробітників Служби безпеки України, МВС, представників партії «Свобода», Самооборони Майдану і за підтримці депутатів Верховної Ради України.

Текст повідомлення дивіться тут: 

NAAN-reyderstvo.pdf [61.86 Kb] (Downloads: 8)





Схожі новини
  • Збори НААН задовольнили заяву Безуглого про складення повноважень президента академії
  • Постанова Президії Національної академії аграрних наук України від 16 жовтня 2012 року (Протокол № 16) "Про проведення позачергової сесії Загальних зборів Національної академії аграрних наук України"
  • Список претендентів на заміщення вакансій дійсних членів (академіків) і членів-кореспондентів НААН
  • Постанова Президії Національної академії аграрних наук України від 19 вересня 2012 року (протокол №13) "Про продовження реформування аграрної науки"
  • Про Загальні збори Відділення ветеринарної медицини та зоотехнії НААН

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.