Аграрний тиждень. Україна
» » "Винфорт" купує Одеський завод шампанських вин
» » "Винфорт" купує Одеський завод шампанських вин

"Винфорт" купує Одеський завод шампанських вин


 
Антимонопольний комітет дав дозвіл дистриб'ютору алкогольних напоїв "Винфорт" на одержання контролю над одним із найбільших українських виробників ігристих вин "Одеським заводом шампанських вин".

Про це йдеться в повідомленні АМКУ.

"Надано дозвіл "Винфорт" (м. Одеса) на придбання акцій "Одеського заводу шампанських вин" (м. Одеса), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства", - сказано в повідомленні комітету.

За даними Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку, станом на кінець 2013 року, власником 99,9% акцій "Одеського заводу шампанських вин" була нідерландська "Ді.Сі.Е. Холдінг Б.В.".

Компанія "Винфорт" заснована у 1999 році як підприємство, що спеціалізується в галузі імпорту та торгівлі алкогольними напоями. Компанія імпортує алкоголь під брендами teacher's, Vana Tallinn, GatoNegro, Jim Beam, Ardmore і багатьма іншими.





Схожі новини
  • Одеський коньячний завод у 2012 році збільшив чистий прибуток у 4,4 разу
  • ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика» має намір збільшити статутний капітал на 800 млн грн.
  • СКМ вийшла зі складу акціонерів «Артемівськ Вайнері»
  • «Укррос» має намір викупити 11,46% своїх акцій
  • Проведення Круглого столу з питання: «Проблемні питання виробництва шампанського України та ігристих вин і шляхи їх вирішення»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.