Аграрний тиждень. Україна
» » Проведення Круглого столу з питання: «Проблемні питання виробництва шампанського України та ігристих вин і шляхи їх вирішення»
» » Проведення Круглого столу з питання: «Проблемні питання виробництва шампанського України та ігристих вин і шляхи їх вирішення»

    Проведення Круглого столу з питання: «Проблемні питання виробництва шампанського України та ігристих вин і шляхи їх вирішення»






    За ініціативою Міністерства аграрної політики та продовольства України 6 червня 2012 року на базі Національного інституту винограду і вина «Магарач» (АР Крим, м. Ялта, вул. Кірова, 31, 2 поверх, актова зала) буде проведено Круглий стіл з питання: «Проблемні питання виробництва шампанського України та ігристих вин і шляхи їх вирішення».

    У роботі круглого столу планується участь представників Департаменту землеробства Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної податкової служби, Національного інституту винограду і вина «Магарач» НААН, Корпорації «Укрвинпром», Держсільгоспінспекції України, Асоціації «Виноградарі і винороби України», Національного Бюро винограду і вин, ПрАТ «Одесавинпром», ТОВ ПТК «Шабо», ТОВ «АФ «Золота Балка», ДП «Харківський завод шампанських вин», ПрАТ «Артемівськ Вайнері», ДП «Завод шампанських вин «Новий Світ», ПАТ «Київський завод шампанських вин «Столичний», ДП «Кримський винний дім», ТОВ «Вина Лівадії», ПрАТ «Одеський завод шампанських вин», ПрАТ «Ізмаїльський виноробний завод», ТОВ «Буассон Еліт» Бельведер Груп (м. Черкаси), ДП «Севастопольський виноробний завод», журналу «Акциз» та журналу «Виноград».

    Передбачається розгляд наступних питань:

    1. Проблемні питання виробництва шампанського України та ігристих вин та шляхи їх вирішення.

    2. Стан, проблеми та перспективи виробництва шампанського України та ігристих вин в умовах європейської інтеграції.

    3. Особливості державного регулювання обігу шампанського України та ігристих вин.

    4. Контроль якості імпорту шампанських виноматеріалів та виробництва ігристих вин.

    5. Співробітництво України з міжнародними організаціями та використання вітчизняними виробниками географічної назви «шампанське».

    6. Використання географічних найменувань при виробництві шампанського України. Шляхи вирішення проблем.

    7. Особливості виноробства в ТОВ ПТК «Шабо» та досвід пропагування культури споживання виноробної продукції в українському суспільстві.

    8. Відповідність сучасним вимогам нормативно - технічної документації на виробництва шампанського України та ігристих.





    Схожі новини
  • Замість шампанського, якісніші ігристі вина та вермути
  • «Ялта. Золотий грифон – 2012»
  • Про вино і виноград
  • Винна слава України
  • Експорт українських вин виріс на 25%

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Проведення Круглого столу з питання: «Проблемні питання виробництва шампанського України та ігристих вин і шляхи їх вирішення»






За ініціативою Міністерства аграрної політики та продовольства України 6 червня 2012 року на базі Національного інституту винограду і вина «Магарач» (АР Крим, м. Ялта, вул. Кірова, 31, 2 поверх, актова зала) буде проведено Круглий стіл з питання: «Проблемні питання виробництва шампанського України та ігристих вин і шляхи їх вирішення».

У роботі круглого столу планується участь представників Департаменту землеробства Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної податкової служби, Національного інституту винограду і вина «Магарач» НААН, Корпорації «Укрвинпром», Держсільгоспінспекції України, Асоціації «Виноградарі і винороби України», Національного Бюро винограду і вин, ПрАТ «Одесавинпром», ТОВ ПТК «Шабо», ТОВ «АФ «Золота Балка», ДП «Харківський завод шампанських вин», ПрАТ «Артемівськ Вайнері», ДП «Завод шампанських вин «Новий Світ», ПАТ «Київський завод шампанських вин «Столичний», ДП «Кримський винний дім», ТОВ «Вина Лівадії», ПрАТ «Одеський завод шампанських вин», ПрАТ «Ізмаїльський виноробний завод», ТОВ «Буассон Еліт» Бельведер Груп (м. Черкаси), ДП «Севастопольський виноробний завод», журналу «Акциз» та журналу «Виноград».

Передбачається розгляд наступних питань:

1. Проблемні питання виробництва шампанського України та ігристих вин та шляхи їх вирішення.

2. Стан, проблеми та перспективи виробництва шампанського України та ігристих вин в умовах європейської інтеграції.

3. Особливості державного регулювання обігу шампанського України та ігристих вин.

4. Контроль якості імпорту шампанських виноматеріалів та виробництва ігристих вин.

5. Співробітництво України з міжнародними організаціями та використання вітчизняними виробниками географічної назви «шампанське».

6. Використання географічних найменувань при виробництві шампанського України. Шляхи вирішення проблем.

7. Особливості виноробства в ТОВ ПТК «Шабо» та досвід пропагування культури споживання виноробної продукції в українському суспільстві.

8. Відповідність сучасним вимогам нормативно - технічної документації на виробництва шампанського України та ігристих.





Схожі новини
  • Замість шампанського, якісніші ігристі вина та вермути
  • «Ялта. Золотий грифон – 2012»
  • Про вино і виноград
  • Винна слава України
  • Експорт українських вин виріс на 25%

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.