Аграрний тиждень. Україна
» » Мінагрополітики просить Верховну Раду врахувати пропозиції щодо розвитку сільгоспкооперації
» » Мінагрополітики просить Верховну Раду врахувати пропозиції щодо розвитку сільгоспкооперації

Мінагрополітики просить Верховну Раду врахувати пропозиції щодо розвитку сільгоспкооперації


Мінагрополітики спільно з представниками бізнесу та громадськими організаціями неодноразово проводили робочі групи з розробки та вдосконалення законодавства, що регулює молочну галузь. Результатом зустрічей стало напрацювання пропозицій до проекту Закону України № 2408а «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо вдосконалення законодавства у сфері сільськогосподарської кооперації)».

Так, за підсумками цієї роботи заступник міністра аграрної політики та продовольства Андрій Дикун звернувся до Голови Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики Андрія Іванчука з листом, в якому просить врахувати і прийняти напрацьовані пропозиції. Зокрема, мова - про надання юридичним особам права набуття членства у сільськогосподарських виробничих кооперативах.

«На наш погляд, це є вкрай важливим для розвитку програми кооперації в селі, особливо з огляду на сучасні надскладні умови. Зокрема наголошуємо на необхідності уніфікації кола осіб, які можуть мати право стати членами виробничих та обслуговуючих кооперативів», - наголошується в листі.





Схожі новини
  • Міністр обговорив з переробниками молока цінову ситуацію
  • В Мінагрополітики опрацьовані важливі євроінтеграційні законопроекти
  • Законопроекти, погоджені з бізнесом, мають бути прийняті найближчим часом – заступник міністра
  • Потребує законодавчого коригування
  • Мінагрополітики: широкомасштабне суспільне обговорення Ініціативи «Рідне село» стане основою державної стратегії розвитку сільгоспкооперації

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.