Аграрний тиждень. Україна
» » Керівництво Держсільгоспінспекції в Кіровоградській області відсторонено від роботи
» » Керівництво Держсільгоспінспекції в Кіровоградській області відсторонено від роботи

Керівництво Держсільгоспінспекції в Кіровоградській області відсторонено від роботи


Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка неодноразово наголошував, що будь-який натяк на корупційні прояви у системі Мінагрополітики з боку посадовців тягнутиме за собою моментальні відповідні дії, а чиновники будь-якого рівня будуть притягатись до відповідальності, встановленої законом. Так, сьогодні з метою ліквідації корупційних проявів тривають перевірки територіальних структур центральних органів виконавчої влади, діяльність яких координується через міністра.

Зокрема, за вчинення дій, у яких виявлено факти, що суперечать нормам чинного законодавства Голова Держсільгоспінспекції Микола Поєдинок відсторонив від виконання повноважень начальника Держсільгоспінспекції в Кіровоградській області Бориса Драпака та його першого заступника Антоніну Ковальову. Крім того, створено комісію з проведення службового розслідування відносно обласних посадовців.  

Микола Поєдинок відзначив, що усі посадовці, які будь-яким чином мали відношення до корупційних дій та сприяли цьому, по-перше, понесуть покарання згідно з нормами чинного законодавства, а по-друге, ніколи не працюватимуть в структурі інспекції.





Схожі новини
  • В Держсільгоспінспекції кадрові перестановки
  • Для забезпечення своєчасності видачі сертифікатів на зерно фахівці Держсільгоспінспекції працюватимуть у вихідні
  • Держсільгоспінспекція продовжує виконання функціональних обов'язків
  • За результатами перевірок у органах Держсільгоспінспекції прийнято ряд кадрових рішень
  • Микола Присяжнюк: Викорінення корупційних схем перебуває на моєму особистому контролі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.