Аграрний тиждень. Україна
» » Держсільгоспінспекція продовжує виконання функціональних обов'язків
» » Держсільгоспінспекція продовжує виконання функціональних обов'язків

Держсільгоспінспекція продовжує виконання функціональних обов'язків


Прес-служба Державної інспекції сільського господарства України заявляє, що будь-яка інформація, яка стосується порушення звичайного режиму роботи Держсільгоспінспекції України, призупинення інспекційної діяльності, як планової та позапланової, не відповідає дійсності та є провокацією для ускладнення її функціонування.
Зокрема, для забезпечення контролю якості та безпечності продукції сільського господарства організовано безперебійну роботу державних інспекторів із своєчасної видачі сертифікатів якості зерна та продуктів його переробки, сертифікатів якості насіння, сертифікатів зернових складів, що є прямим обов’язком Держсільгоспінспекції України та визначено чинним законодавством. Тому центральний орган виконавчої влади працює у звичайному штатному режимі.
Крім того, керівникам територіальних органів та директорам державних підприємств і бюджетних установ, що входять до сфери управління Держсільгоспінспекції України дано доручення, яким зобов’язано взяти під особистий контроль та покладено повну відповідальність за видачу документів дозвільного характеру в межах чинного законодавства, в тому числі, що видаються через дозвільні центри і не потребують додаткових експертиз.





Схожі новини
  • За минулий рік на Житомирщині проінспектовано понад 650 тис. т зерна і продуктів його переробки
  • За результатами перевірок у органах Держсільгоспінспекції прийнято ряд кадрових рішень
  • У Держсільгоспінспекції презентовано Реєстр сертифікатів якості зерна та продуктів його переробки
  • На початок червня Держсільгоспінспекцією проінспектовано понад 26 млн.тонн зерна на експорт
  • Держсільгоспінспекція прагне стати партнером для агровиробників у вирішенні питань

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.