Аграрний тиждень. Україна
» » Крим лишає торгівельна мережа «Фора»
» » Крим лишає торгівельна мережа «Фора»

Крим лишає торгівельна мережа «Фора»


 
Керівництво групи компаній, що входять до складу Fozzy Group, ухвалило рішення про закриття усіх магазинів мережі «Фора» в Криму. Про це Радіо Свобода повідомило джерело у компанії, яке побажало залишитися неназваним.
 
Як стало відомо, припинять роботу магазини у Севастополі, Коктебелі, Саках і Джанкої. Останнім робочим днем мережі на півострові визначене 21 травня 2014 року.
 
У прес-службі Fozzy Group цю інформацію не підтвердили, але й не спростували, повідомивши про «тимчасове» припинення роботи мережі «Фора» в Криму.
 
Група компаній Fozzy Group була заснована у 1997 році. Головним напрямом діяльності є роздрібна торгівля. «Фора» – мережа магазинів самообслуговування формату «магазин біля дому», що пропонує товари щоденного попиту. У 2013 році по всій Україні нараховувалося 196 магазинів мережі «Фора». У Криму наразі нараховується 6 магазинів мережі.
Радіо Свобода 





Схожі новини
  • Українські супермаркети відмовляються від російських товарів
  • Дніпропетровська ТОВ "Омега" купує російську мережу супермаркетів “Перекресток” в Україні.
  • Кількість мережевих продуктових магазинів в Україні може зрости на 7-10%
  • В Україні до кінця року можуть з'явитися американська мережа фастфудів KFC і фінська Hesburger
  • Fozzy Group увеличила сеть супермаркетов "Сильпо" до 218 объектов

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.