Аграрний тиждень. Україна
» » Заощадження за рахунок держави
» » Заощадження за рахунок держави

Заощадження за рахунок держави


Співробітниками управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області викрито махінації дніпропетровського ТОВ «У», яке намагалося привласнити бюджетні кошти у сумі 2,4 млн. грн.

Так, в ході перевірки з’ясувалось, що посадові особи ТОВ «У» з метою заволодіння державними коштами, здійснили службове підроблення документів при постачанні товарів та проведенні робіт для державного комунального підприємства.

В подальшому, ці посадові особи з метою легалізації коштів, одержаних злочинним шляхом, здійснили фінансові операції з державними коштами на загальну суму 2,4 млн. грн. шляхом перерахування їх на рахунок «фіктивних» підприємств, достовірно знаючи, що ці підприємства зареєстровані на «підставних» осіб і ніякої фінансово-господарської діяльності не здійснювали. На теперішній час триває слідство.





Схожі новини
  • Податківці Донеччини викрили хлібопекарів у махінаціях на 3 млн грн
  • На Житомирщині "підприємець" продав за 1 млн грн два державних комбайни
  • Посадовці Держкомзему передали у приватну власність 1,5 га земель водного фонду
  • Розкрадачів зерна з держфонду посадили на 5 років
  • Чиновники Аграрного фонду обікрали державу на 340 мільйонів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.