Аграрний тиждень. Україна
» » Захистити виробників сої від ризиків
» » Захистити виробників сої від ризиків

Захистити виробників сої від ризиків


Міністерством аграрної політики та продовольства України разом із Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, розроблено проект наказу Мінагрополітики «Про деякі питання здійснення страхування майбутнього врожаю сої з державною підтримкою від сільськогосподарських ризиків на весь період вирощування»
Основною метою прийняття проекту наказу є затвердження документів, необхідних для страхування сої з державною підтримкою. Крім того, для затвердження розроблена форма низки документів щодо укладення та супроводження договору страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою і врегулювання страхових випадків за ними.
Таким чином, прийняття проекту наказу посилить захист майнових прав та інтересів сільгосптоваровиробників, які займаються вирощуванням сої та сприятиме максимальному використанню можливостей співпраці аграрного та страхового ринку.





Схожі новини
  • ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ СТРАХУВАННЯ
  • Розроблено умови страхування майбутнього врожаю озимих зернових
  • Кабмін затвердив порядок держпідтримки при страхуванні озимої пшениці
  • В держбюджеті передбачено 70 млн грн на страхування озимої пшениці від втрат
  • Янукович підписав закон про особливості страхування сільгосппродукції з державною підтримкою

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.