Аграрний тиждень. Україна
» » Обіцяють достатню кількість бланків
» » Обіцяють достатню кількість бланків

Обіцяють достатню кількість бланків


За для виконання основних функцій які покладено на Державне підприємство «Держреєстри України», а саме виготовлення та надання суб'єктам ринку зерна необхідної кількості бланків складських документів на зерно, минулого місяця на підприємстві призначено нового керівника.
Тож, новопризначене керівництво для придбання необхідної кількості бланків складських документів на зерно, в тому числі подвійних складських свідоцтв, які видаються зерновим складам, вже розроблено проект документації конкурсних торгів на придбання бланків та створено комітет із державних закупівель. Найближчими днями буде офіційно оголошено про конкурсні торги, оскільки договір на публікацію інформації про державні закупівлі на веб-порталі «Державні закупівлі» (www.tender-me.gov.ua), вже підписано.
Таким чином закупівля бланків складських документів на зерно, в тому числі подвійних складських свідоцтв, буде проведена в терміни згідно вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель». Тому вже в наступному місяці ДП «Держреєстри України» зможе закупити необхідну кількість бланків та забезпечити ними зернові склади.





Схожі новини
  • ДП «Держреєстри України» блокує кредитування аграріїв з використання подвійних складських свідоцтв на зерно
  • Спотові закупівлі продовольчого зерна врожаю 2014 року
  • Уряд затвердив порядок видачі ветеринарних документів
  • У Держсільгоспінспекції презентовано Реєстр сертифікатів якості зерна та продуктів його переробки
  • Участь у Гарантійному фонді може стати добровільною

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.