Аграрний тиждень. Україна
» » "Уманьферммаш" модернізується
» » "Уманьферммаш" модернізується

"Уманьферммаш" модернізується


Для «Уманньферммашу» 2014 рік був знаковим: у липні на підприємство прийшов новий інвестор. «Заміна коней» в умовах економічної кризи – справа дуже непроста.
- Починаючи роботу з новим інвестором ми ставили перед собою мету перш за все модернізувати виробництво. І за півроку у технічне переоснащення заводу вклали 9 мільйонів гривень, - зазначив генеральний директор підприємства, депутат обласної ради Анатолій Ліпкан. – Вперше за останні 10 років для цієї мети використано таку суму. Лазерна установка – це перший крок в оновленні. Також перебазували ливарний цех на нашу основну територію, раніше він був на іншому кінці міста.
У обсягах виробництва і реалізації продукції «Уманьферммаш» не знизив темпів у порівнянні з минулим роком.
- На 2015 рік плануємо збільшення виробництва і реалізації продукції на 15 процентів. У переоснащення виробництва збираємось вкласти шість мільйонів гривень, а прогнозований ріст заробітної плати – 15 – 17 %, - зазначив Анатолій Ліпкан. - Профіль заводу залишається той же: випускаємо техніку для агропромислового комплексу і для металургійного виробництва.





Схожі новини
  • В Україні майже на 10% зросли обсяги реалізації харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
  • В Україні майже на 10% зросли обсяги реалізації харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
  • На переоснащення с/г техніки планується витрачати 25 млрд грн щорічно – Мінагропрод
  • Рівненщина підсумувала аграрний рік
  • В Україні активно розвивається виробництво молока преміум сегмента

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.