Аграрний тиждень. Україна
» » Пріоритети аграрної науки України
» » Пріоритети аграрної науки України

Пріоритети аграрної науки України


«Продовольча та енергетична незалежність – сьогоденний пріоритет аграрної науки України», - сказав Ярослав Гадзало, Президент Національної академії аграрних наук, виступаючи на засідання Загальних зборів НААН України, у Києві. Він підкреслив, що наші науковці, вважають виробництво біопалива оптимальним рішенням заміщення природного газу альтернативними джерелами палива.
Ярослав Гадзало повідомив, що в рамках державно-приватного партнерства НААН та група американських компаній «Зелена долина», «Бі& Дабл Ю» розпочали підготовку заходів щодо якісного та ефективного переходу України на відновлювані джерела енергії. Під проект планується залучити близько 40 мільйонів доларів. Це дозволить поетапно реалізувати національну програму заміщення природного газу за рахунок власного виробництва біоенергетичних культур.





Схожі новини
  • Президенти національних академій наук звернулися до Прем'єр-міністра
  • В Україні побудують заводи з виробництва газу з вугілля
  • Збори НААН задовольнили заяву Безуглого про складення повноважень президента академії
  • Постанова Президії Національної академії аграрних наук України від 16 жовтня 2012 року (Протокол № 16) "Про проведення позачергової сесії Загальних зборів Національної академії аграрних наук України"
  • Постанова Президії Національної академії аграрних наук України від 19 вересня 2012 року (протокол №13) "Про продовження реформування аграрної науки"

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.