Аграрний тиждень. Україна
» » Проект закону про держпідтримку с/господарства
» » Проект закону про держпідтримку с/господарства

Проект закону про держпідтримку с/господарства


На офіційному веб-сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України 21.05.2015 року оприлюднено проект законопроекту “Про державну підтримку сільського господарства України“. Експертами ВГО “Українська аграрна конфедерація” проведено детальний аналіз згаданого законопроекту і підготовлено ряд зауважень.
У рамках XXVI Міжнародної агропромислової виставки “Агро 2015” під час наради з обговорення проекту закону України “Про державну підтримку сільського господарства” (04.06.2015) в.о. генерального директора УАК Б.В. Андрющенком були висловлені ключові із зауважень та пропозицій УАК до законопроекту.
Українська аграрна конфедерація сформулювала зауваження та пропозиції до проекту закону України “Про державну підтримку сільського господарства” та направила їх офіційним листом до Мінагрополітики України.

Аналітичний департамент УАК





Схожі новини
  • Олексій Павленко: Стратегія розвитку сільського господарства – дорожня карта аграрних реформ в України
  • Рада відхилила закон про державну підтримку сільського господарства
  • Уряд ініціював зміни до Закону України "Про державну підтримку сільського господарства України"
  • РП: Актуальні питання держреєстрації тварин
  • Перепогоджено проект Закону України "Про доповнення Закону України "Про державну підтримку сільського господарства України"

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.