П’ятниця, 19 червня, Миронівський інститут пшениці імені В.М.Ремесла НААН
України (с. Центральне, Миронівський район, Київська область).
ДЕНЬ ПОЛЯ «Сучасні сорти зернових культур та особливості
технології їх вирощування».
Початок о 10:00.
Трансфер організовано від приміщення НААН (ст. метро Васильківська, вул.
Васильківська, 37). Автобус вирушає о 8:00.
Акредитація журналістів і додаткова інформація за тел.: 067.967.08.94 (відділ
маркетингу Миронівського інституту пшениці імені В.М.Ремесла).
Сорти пшениці селекції Миронівського інституту пшениці імені В.М.Ремесла
НААН України можуть родити щонайменше 100 ц/га. Втім, у тому випадку, якщо
аграрії будуть дотримуватись технології. Бо саме таку продуктивності закладає
селекціонер, створюючи цю зернову культуру.
За яких умов пшениця може бути однією з найпривабливіших бізнес культур? Як
позбутися експансії на ринок України сортів іноземної селекції? Як зробити
господарство прибутковим в умовах економічної кризи? – на ці та інші питання
дадуть відповіді науковці і господарники під час Дня поля у всесвітньо відомому
Миронівському інституті пшениці імені В.М.Ремесла НААН України.
Програма Дня поля:
09:00-10:00 Реєстрація учасників (хол І поверху)
10:00-11:00 Офіційне відкриття Дня поля
Гадзало Ярослав Михайлович, президент НААН.
Іващенко Олександр Олексійович, академік-секретар Відділення рослинництва НААН.
Демидов Олександр Анатолійович, директор інституту (історія, досягнення і
перспективи Миронівського інституту пшениці імені В.М.Ремесла).
Слово гостям (агровиробники, представники фірм).
11:00-13:00 Ознайомлення з демонстраційними полігонами:
– особливості сортименту пшениці м′якої озимої;
– господарська характеристика та біологічні особливості сортів ячменю озимого;
-селекційні та агротехнологічні аспекти, потенціал та переваги культури тритикале.
– напрямки селекційної роботи та господарська характеристика сортів ярої пшениці;.
– господарська характеристика та біологічні особливості сортів ячменю ярого;
– особливості і переваги сортів вівса Носівської СДС МІП.
13:00-13:30 Переїзд на обід.
15:00-17:00 Обговорення тем Дня поля.
17:00 Виїзд до Києва.