Аграрний тиждень. Україна
» » Ізраїль допоможе українським аграріям
» » Ізраїль допоможе українським аграріям

Ізраїль допоможе українським аграріям


Співпраця між Ізраїлем і Україною спрямована значною мірою на надання технічної допомоги українським фермерським господарствам, про це заявив міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко."Незважаючи на складну ситуацію у країні, український ринок має всі шанси на успіх. Україна є перспективним торговельним та інвестиційним партнером і продовжує нарощувати свій потенціал.
Співпраця між Україною та Ізраїлем – це в першу чергу отримання досвіду вдалого реформування АПК та використання передових технологій в агросекторі", — зазначив посадовець.
За його словами, співпраця між країнами спрямована значною мірою на надання технічної допомоги українським фермерським господарствам та виробникам агропродукції, а також на лібералізацію торговельного режиму між країнами, що буде сприяти істотному збільшенню товарообігу та потоку ізраїльських інвестицій в українські проекти.
ІЦ УАК за матеріалами Kurkul
//agroconf.org/content/ukrayinskim-fermeram-dopomozhe-izrayil





Схожі новини
  • США виділять українським аграріям $3,2 млн
  • Україна співпрацюватиме з В’єтнамом
  • Україна експортувала с/г продукції до Франції на $183 млн
  • Світовий Банк готовий надати допомогу для розвитку систем зрошення в Україні
  • У Мінагрополітики відбудеться підписання Меморандуму про співробітництво у сфері сільського господарства

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.