Аграрний тиждень. Україна
» » Українська яловичина може вийти на ринок Японії
» » Українська яловичина може вийти на ринок Японії

    Українська яловичина може вийти на ринок Японії


    Японія скасувала довгострокову заборону на ввезення датської яловичини. Така новина є обнадійливою держав-членів ЄС, які експортують яловичину. Україна також повинна використати цю можливість.
    Про це повідомила голова Асоціації тваринників України Ірина Паламар.
    «Це чудова нагода для України використати можливість експортувати свою продукцію в Японію. Ми повинні розширювати ринки збуту української яловичини та свинини, враховуючи, що ціна на вітчизняне м'ясо нижча за європейську. Окрім цього Україна має статус вільної від енцефалопатії корів та інших захворювань. Відкриття нових ринків для експорту нашої продукції дасть змогу збільшити надходження до Державного бюджету і сприятиме стабілізації української економіки», – зазначила Ірина Паламар.
    Вона також повідомила, що в Україні вартість 100 кг охолодженої свинини становить 130 євро, тоді як у Німеччині — 165,29 євро, у Великобританії — 148,65 євро, в Угорщині — 135,93 євро.
    «Як бачимо, українське м'ясо в будь-якому випадку коштує значно дешевше європейського. Тому Європа нам в цьому питанні не конкурент», — додала Паламар.
    //agravery.com/uk/posts/show/ukrainska-alovicina-mae-sansi-vijti-na-rinok-aponii





    Схожі новини
  • У 2016 році Україна отримає від міжнародних партнерів до $10 млрд
  • Президент Асоціації тваринників України Ірина Паламар призначена радником міністра АПК
  • Експорт м’яса птиці в минулому році зріс на 80%
  • Україна зменшила імпорт свинини на 5,5%
  • Українська земля недооцінена - Присяжнюк

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Українська яловичина може вийти на ринок Японії


Японія скасувала довгострокову заборону на ввезення датської яловичини. Така новина є обнадійливою держав-членів ЄС, які експортують яловичину. Україна також повинна використати цю можливість.
Про це повідомила голова Асоціації тваринників України Ірина Паламар.
«Це чудова нагода для України використати можливість експортувати свою продукцію в Японію. Ми повинні розширювати ринки збуту української яловичини та свинини, враховуючи, що ціна на вітчизняне м'ясо нижча за європейську. Окрім цього Україна має статус вільної від енцефалопатії корів та інших захворювань. Відкриття нових ринків для експорту нашої продукції дасть змогу збільшити надходження до Державного бюджету і сприятиме стабілізації української економіки», – зазначила Ірина Паламар.
Вона також повідомила, що в Україні вартість 100 кг охолодженої свинини становить 130 євро, тоді як у Німеччині — 165,29 євро, у Великобританії — 148,65 євро, в Угорщині — 135,93 євро.
«Як бачимо, українське м'ясо в будь-якому випадку коштує значно дешевше європейського. Тому Європа нам в цьому питанні не конкурент», — додала Паламар.
//agravery.com/uk/posts/show/ukrainska-alovicina-mae-sansi-vijti-na-rinok-aponii





Схожі новини
  • У 2016 році Україна отримає від міжнародних партнерів до $10 млрд
  • Президент Асоціації тваринників України Ірина Паламар призначена радником міністра АПК
  • Експорт м’яса птиці в минулому році зріс на 80%
  • Україна зменшила імпорт свинини на 5,5%
  • Українська земля недооцінена - Присяжнюк

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.