Аграрний тиждень. Україна
» » Одеський порт встановив рекорд
» » Одеський порт встановив рекорд

Одеський порт встановив рекорд


Контейнерний термінал у Хлібній гавані Одеського порту при виконанні програми вивантаження-навантаження контейнерів на одне судно побив рекорд — 5 тис. TEU.

Про це повідомляє прес-служба Одеського порту.

«Вперше за час існування контейнерного терміналу у Хлібній гавані програма вивантаження-навантаження контейнерів на одне судно наблизилася до позначки 5 тис. TEU. Рекорд встановлений при обробці контейнеровоза CMA CGM Луара (прапор Мальти, вантажомісткість — 10,5 тис TEU)», — повідомив старший стивидор компанії «Бруклін-Київ порт» В'ячеслав Семушев.

Програма (вивантаження-навантаження) склала 3205 контейнерів (близько 5 тис. TEU).

«До навантаження запланований 1 291 контейнер — ліс, рослинне масло, зерно, метал, обладнання та ін. товари українського експорту. Незважаючи на великий обсяг контейнерів, обробку контейнеровоза завершили протягом двох діб», — уточнив Семушев.

Довідка:
TEU — умовна одиниця виміру місткості вантажних транспортних засобів. Часто використовується при описі місткості контейнеровозів і контейнерних терміналів.
//agravery.com/uk/posts/show/odeskij-port-vstanoviv-rekord-z-navantazenna





Схожі новини
  • В ІЛЛІЧІВСЬКОМУ ПОРТУ ОФОРМЛЕНА ПЕРША ПАРТІЯ КОНТЕЙНЕРІВ В РЕЖИМІ ПОПЕРЕДНЬОГО ОФОРМЛЕННЯ ДО ЗАЇЗДУ ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ В ПОРТ
  • Потенціал залізниць України з навантаження зерна - 1300 вагонів на добу
  • У Одеському порту урочисто відкрито першу чергу зернового термінала
  • Перевалка сухих вантажів у Одеському порту досягла більше 18 млн тонн
  • В Одеському порту відкритий перший силос нового зерноперевального комплексу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.