Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні скликають нараду найбільших агровиробників
» » В Україні скликають нараду найбільших агровиробників

В Україні скликають нараду найбільших агровиробників


Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив Міністерству аграрної політики й продовольства провести нараду з найбільшими підприємствами агропромислового комплексу з питань підготовки до нового експортного сезону.
Про це він сказав на засіданні Кабінету Міністрів, передають «Українські Новини».
«Запросіть всі великі підприємства АПК. Учора мені також дзвонили кілька великих підприємців стосовно того, що вже необхідно готуватися до наступного експортного сезону. Там є низка питань, які потребують вирішення урядом», — сказав прем'єр.
Він доручив залучити до цієї наради представників Міністерства інфраструктури, Міністерства внутрішніх справ і Державної фіскальної служби.
Окремим питанням Яценюк доручив обговорити проблеми вивозу зерна із зони проведення антитерористичної операції.
Зі слів міністра аграрної політики й продовольства Олексія Павленка, сумарне виробництво зернових у цих регіонах становить порядку 2,5 млн тонн.
//agravery.com/uk/posts/show/v-ukraini-sklikaut-naradu-najbilsih-agrovirobnikiv-z-pidgotovki-do-novogo-eksportnogo-sezonu





Схожі новини
  • ДФС: Кабмін звільнив заступників, а Білоус звільнився сам
  • Підготовка до посівної - завдання номер один
  • Азаров доручив Мінагрополітики розробити ряд невідкладних заходів з відновлення системи зрошуваного землеробства в Україні
  • Азаров доручив розробити механізм дотації виробництва молока
  • М.Азаров доручив розробити держпрограму забезпечення добривами

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.