За останні три роки виробництво молочної продукції в Україні скоротилося на 14,8 тис. т, або на 10,4%.
Про це повідомляє аналітичний відділ компанії Dykun з посиланням на Державну службу статистики.
Так, у лютому 2016 року молокопереробні заводи виробили 127,3 тис. т молочних продуктів, тоді як у 2015 було 130,5 тис. т, а в 2014 — 142,1 тис. т.
Обсяги виробництва скоротилися майже по всіх групах продуктів, окрім масла. Його виробництво за останні три роки майже не змінилося та склало 6,4 тис. т у лютому. Це було обумовлено відносно стабільною ціновою ситуацію на зовнішньому ринку.
//agravery.com/uk/posts/show/virobnictvo-molocnih-produktiv-za-tri-roki-skorotilosa-majze-na-15-tis-t