Аграрний тиждень. Україна
» » Найдорожчий за останні три місяці товар - це гречка
» » Найдорожчий за останні три місяці товар - це гречка

Найдорожчий за останні три місяці товар - це гречка


Найдорожчий за останні три місяці товар - це гречка. Ціна цієї популярної в народі крупи вже досягає в деяких магазинах 50 гривень за кілограм. Про таке повідомляє agronews.ua. При цьому в минулому році аграрії здавали урожай перекупникам по 12 грн. за кілограм. Як вийшла націнка в 300% - для багатьох покупців залишається загадкою. Антимонопольний комітет України виступив із заявою, що таке зростання є наслідком змови постачальників. У найближчому майбутньому чиновники обіцяють когось покарати, лякаючи штрафом 10% від річних доходів. Cвоєю чергою експерти кажуть, що ціни ростуть ще й тому, що в минулому році під цю культуру були засіяні менші площі.
Читайте більше тут: //expres.ua/news/2016/06/03/188422-vyznacheno-naydorozhchyy-tovar-sered-ukrayinskyh-harchovyh-produktiv





Схожі новини
  • 32 грн/кг - аномальна вартість гречки
  • Головний аграрій Тернопільщини пояснив, чому подешевіли деякі продукти
  • Ціна на курятину буде стабільною ще мінімум 4 місяці – О.Бакуменко
  • Гречка, борошно, бензин... - тепер вівсянка. На черзі - сіль, мило і сірники?
  • Гречка, борошно, бензин... - тепер вівсянка. На черзі - сіль, мило і сірники?

  • Комментарі


    Це "бандити-скотиняки" прикриваючись реформами та іншою дуркою (типу МВФ та ін.) проводять геноцид українського народу. Не плати комуналки, сиди дома, то за пенсію і мінімальну зарплату купиш 700 гр. гречки на день. Слава Україні! А де Українці?

    Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.