Аграрний тиждень. Україна
» » На Миколаївщині запропонують в оренду понад 4500 га сільгоспземель
» » На Миколаївщині запропонують в оренду понад 4500 га сільгоспземель

На Миколаївщині запропонують в оренду понад 4500 га сільгоспземель


Миколаївські землевпорядники сформували перелік із 189 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, які можуть запропонувати інвесторам для оренди. Землі загальною площею 4525,87 га призначені для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Права оренди на ділянки продаватимуться на відкритих земельних аукціонах. Про це повідомляє прес-служба Держгеокадастру.
З початку поточного року в Миколаївській області вже передали в оренду 23 земельні ділянки сільськогосподарського призначення загальною площею 425,67 гектара. Найбільше ділянок орендували на території Єланецького та Вознесенського районів.
Стартовий розмір орендної плати на землі був визначений на рівні 467,76 тис. грн. За підсумками торгів кінцева вартість плати за користування землею склала 768,57 тис. грн.
Завдяки відкритій конкуренції між інвесторами місцеві бюджети додатково отримали більше 300 тис. грн. від очікуваної суми.

AgroTimes





Схожі новини
  • На Миколаївщині з молотка піде 5 тис. га держземель
  • В Україні від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів різних рівнів надійшло 211,3 млн гривень
  • Від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів надійшло 131,5 млн. грн.
  • До бюджетів надійшло 79,5 млн гривень від продажу земельних ділянок державної та комунальної власності
  • На Черкащині землевласникам виплачено 717 млн. грн. орендної плати

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.