Аграрний тиждень. Україна
» » Україна повністю забезпечена борошном – Мінагропрод
» » Україна повністю забезпечена борошном – Мінагропрод

Україна повністю забезпечена борошном – Мінагропрод


"Я проїхався практично по всіх супермаркетах міста Києва і хочу зазначити, що в усіх цих супермаркетах є борошно. І цінова політика борошна не змінилася. Виробники муки, 5-6 виробників, є на полицях цих супермаркетів", - заявив сьогодні під час прес-конференції в медіа-холі ІМК заступник міністра аграрної політики та продовольства України Сергій Тригубенко.

В Україні фактично повністю забезпечено борошном інтервенційні можливості, проведення інтервенції борошна для хлібопеків. Я хочу навести деякі цифри.

За його словами, для того, що Україна до кінця маркетингового року була з хлібом, нам треба всього десь 1 млн 377 тис тон борошна в той самий час, коли тільки в Аграрному фонді зараз знаходиться 1 млн тон.

"До споживання по харчовим потребам до кінця маркетингового року в нас є 2 млн 233 тис. тон зерна. Фактично наявність цього зерна в нас перевищує в три-чотири пункти. Тому в нас є можливості до експорту продовольчого зерна до мільйона тон. Ми повністю забезпечені зерновими, і немає жодної передумови для того, щоб ми могли вести навіть дискусії на ці теми", - підкреслив С.Тригубенко.

ИМК





Схожі новини
  • Мінагрополітики: в Україні достатньо ресурсів для збереження ціни на соціальний хліб
  • Аграрний фонд розпочинає інтервенції, щоб стабілізувати ціни на продовольчому ринку
  • Кабмін сьогодні розгляне питання проведення Аграрним фондом інтервенцій борошном для соцсортов хліба
  • Визначено ціну на борошно з державних запасів
  • Істерія навколо теми хліба і борошна - спроба маніпулювати владою – С.Тригубенко

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.