Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Держспоживслужба ініціює проект із покращення фітосанітарного контролю
АТУ»Новини»Держспоживслужба ініціює проект із покращення фітосанітарного контролю

    Держспоживслужба ініціює проект із покращення фітосанітарного контролю


    Проект передбачає утворення робочого органу для напрацювання системи заходів із забезпечення фітосанітарної безпеки.
    Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC), профільними асоціаціями та представниками бізнес-спільноти ініціюватиме перед Міністерством аграрної політики та продовольства створення робочої групи з питань покращення фітосанітарного контролю в Україні.
    Відповідне рішення було прийнято на робочому засіданні, яке відбулося у IFC наприкінці минулого тижня.
    Передбачається, що в рамках робочої групи зусилля інспекторів будуть сконцентровані на вивченні проблеми та вжитті відповідних заходів з метою максимально оздоровлення території регіону від шкідливих організмів та забезпечення її охорони від проникнення карантинних та інших небезпечних шкідників, хвороб рослин і бур'янів, які можуть завдати значних збитків сільському господарству.
    Таким чином, вважають ініціатори, можна буде напрацювати системні підходи в управлінні фітосанітарними ризиками та ефективний механізм упередження та боротьби із існуючими загрозами у фітосанітарії.
    «Це є одним із компонентів нашої стратегії, яка насамперед спрямована на мінімізацію джерел ризиків, на відміну від попередньої практики впливати на результат», - зауважив Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа.
    За інформацією Держпродспоживслужби





    Схожі новини
  • В Данії обговорять можливість технічної допомоги ЄС
  • Фінансування Держпродспоживслужби затверджено
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні
  • 8 областей зареєстрували територіальні органи Держпродспоживслужби

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Держспоживслужба ініціює проект із покращення фітосанітарного контролю

20 вересень, Розділ Новини, переглядів 3 456

Проект передбачає утворення робочого органу для напрацювання системи заходів із забезпечення фітосанітарної безпеки.
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC), профільними асоціаціями та представниками бізнес-спільноти ініціюватиме перед Міністерством аграрної політики та продовольства створення робочої групи з питань покращення фітосанітарного контролю в Україні.
Відповідне рішення було прийнято на робочому засіданні, яке відбулося у IFC наприкінці минулого тижня.
Передбачається, що в рамках робочої групи зусилля інспекторів будуть сконцентровані на вивченні проблеми та вжитті відповідних заходів з метою максимально оздоровлення території регіону від шкідливих організмів та забезпечення її охорони від проникнення карантинних та інших небезпечних шкідників, хвороб рослин і бур'янів, які можуть завдати значних збитків сільському господарству.
Таким чином, вважають ініціатори, можна буде напрацювати системні підходи в управлінні фітосанітарними ризиками та ефективний механізм упередження та боротьби із існуючими загрозами у фітосанітарії.
«Це є одним із компонентів нашої стратегії, яка насамперед спрямована на мінімізацію джерел ризиків, на відміну від попередньої практики впливати на результат», - зауважив Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа.
За інформацією Держпродспоживслужби





Схожі новини
  • В Данії обговорять можливість технічної допомоги ЄС
  • Фінансування Держпродспоживслужби затверджено
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні
  • ЄС сприяє проведенню навчань майбутніх аудиторів з безпечності харчових продуктів в Україні
  • 8 областей зареєстрували територіальні органи Держпродспоживслужби

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.