Аграрний тиждень. Україна
» » Тернопільщина планує на 20% збільшити виробництво цукру
» » Тернопільщина планує на 20% збільшити виробництво цукру

    Тернопільщина планує на 20% збільшити виробництво цукру


    Цукрові заводи Тернопільській області планують виробити 155 тис. т цукру — на 20% більше, ніж у минулому році.

    За останні два роки Тернопільська область зробила дуже багато, щоб повернути собі «цукрову» славу, повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

    З семи цукрових заводів, які існують на території Тернопільської області, по 2015-16 роки вдалося відновити роботу трьох. Станом на жовтень 2016 року працюють заводи: в Чорткові (ТОВ «Радехівський цукор»), Хоролі (ТОВ «Компанія «Галичина цукор») та Збаражі (ТОВ «Компанія «Галичина цукор»). Незабаром стане до ладу цукровий завод в с. Козова ( ТОВ «Компанія «Галичина цукор»). В найближчих планах — включити в роботу всі інші заводи області.

    Аграрії оцінюють врожайність буряків, як вище середньої. Станом на 18 жовтня в Тернопільській області зібрали 366 тис т цукрових буряків — 44% від посівної площі. За прогнозами, всього повинні зібрати понад 900 тис. т врожаю.

    Трьома заводами перероблено 533 тис. т буряків. Вироблено 80,6 тис. т цукру — на 48,4% більше, ніж у 2015. В цьому році цукрові буряки в Тернопільській області почали збирати раніше, також експерти відзначають їх високу цукристість.
    //agravery.com/uk/posts/show/ternopilsina-planue-na-20-zbilsiti-virobnictvo-cukru





    Схожі новини
  • За добу аграрії виробили 20,7 тис. т цукру
  • Українські цукрові заводи виробили майже 625 тисяч тонн цукру
  • В Україні вже вироблено 462 тис тонн цукру
  • Найсолодші виробники цукру
  • В Україні вироблено цукру на 8,8% менше, ніж торік

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Тернопільщина планує на 20% збільшити виробництво цукру


Цукрові заводи Тернопільській області планують виробити 155 тис. т цукру — на 20% більше, ніж у минулому році.

За останні два роки Тернопільська область зробила дуже багато, щоб повернути собі «цукрову» славу, повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

З семи цукрових заводів, які існують на території Тернопільської області, по 2015-16 роки вдалося відновити роботу трьох. Станом на жовтень 2016 року працюють заводи: в Чорткові (ТОВ «Радехівський цукор»), Хоролі (ТОВ «Компанія «Галичина цукор») та Збаражі (ТОВ «Компанія «Галичина цукор»). Незабаром стане до ладу цукровий завод в с. Козова ( ТОВ «Компанія «Галичина цукор»). В найближчих планах — включити в роботу всі інші заводи області.

Аграрії оцінюють врожайність буряків, як вище середньої. Станом на 18 жовтня в Тернопільській області зібрали 366 тис т цукрових буряків — 44% від посівної площі. За прогнозами, всього повинні зібрати понад 900 тис. т врожаю.

Трьома заводами перероблено 533 тис. т буряків. Вироблено 80,6 тис. т цукру — на 48,4% більше, ніж у 2015. В цьому році цукрові буряки в Тернопільській області почали збирати раніше, також експерти відзначають їх високу цукристість.
//agravery.com/uk/posts/show/ternopilsina-planue-na-20-zbilsiti-virobnictvo-cukru





Схожі новини
  • За добу аграрії виробили 20,7 тис. т цукру
  • Українські цукрові заводи виробили майже 625 тисяч тонн цукру
  • В Україні вже вироблено 462 тис тонн цукру
  • Найсолодші виробники цукру
  • В Україні вироблено цукру на 8,8% менше, ніж торік

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.