Аграрний тиждень. Україна
» » 157 господарств Вінничини отримали відшкодування
» » 157 господарств Вінничини отримали відшкодування

157 господарств Вінничини отримали відшкодування


На Вінниччині у 2016 р. 157 домогосподарств отримали майже 500 тис. грн виділених з обласного бюджету на відшкодування вартості закуплених індивідуальних доїльних установок.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької ОДА.

Домогосподарства, у яких утримується 3 і більше корів, могли отримати часткове відшкодування витрат за закуплені ними в 2016 р. нові установки індивідуального доїння або холодильні установки для зберігання і охолодження молока.

«З початку року проведено 7 засідань комісії та розглянуто 293 пакети документів, поданих фізичними особами, з яких часткове відшкодування нараховано 254 особам на суму 816,2 тис. грн. Станом на 12 грудня 2016 р. сплачено 499,4 тис. грн. 157 фермерським господарствам», — сказано у повідомленні.
Додається, що по програмі «Про програму розвитку особистих селянських, фермерських господарств, кооперативного руху на селі та дорадництва» у 2015 р. 41 фермер отримав часткове відшкодування на суму 133,7 тис. грн, в домогосподарстві яких утримувалось 5 і більше корів.





Схожі новини
  • На розвиток тваринництва Чернігівщини спрямовано понад 4,7 млн. грн.
  • У 2012 році держава спрямувала близько 700 мільйонів гривень на програми в галузі тваринництва
  • Держава компенсувала селянам витрати за придбання майже 4 тисячі доїльних апаратів
  • Селяни почали отримувати гроші за доїльні апарати
  • Волинські аграрії за півроку виробили сільськогосппродукції на 1 млрд 406 млн. грн.

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.