Аграрний тиждень. Україна
» » Кіровоградщина заробила 5,5 млн грн на землях
» » Кіровоградщина заробила 5,5 млн грн на землях

Кіровоградщина заробила 5,5 млн грн на землях


На Кіровоградщині з початку 2016 р. до бюджетів від продажу земельних ділянок сільськогосподарського призначення і прав на них, надійшло 5,5 млн грн. Про це повідомляє «Урядовий портал».

У Кіровоградській області за 11 місяців цього року було проведено 28 земельних аукціонів, на яких продано права оренди 71 земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 977,2 га. Загальна ціна продажу річної орендної плати склала 4,3 млн грн.

Також, ГУ Держгеокадастру було проведено 7 земельних торгів, на яких продано права оренди 17 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 230,5 га. Загальна ціна продажу річної орендної плати склала 1,2 млн грн.

«Фактично до бюджету Кіровоградської області від продажу земельних ділянок сільськогосподарського і несільськогосподарського призначення, і прав на них з початку 2016 р. надійшло 13,8 млн грн», — сказано у повідомленні.





Схожі новини
  • В Україні від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів різних рівнів надійшло 211,3 млн гривень
  • Від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення до бюджетів надійшло 131,5 млн. грн.
  • До бюджетів надійшло 79,5 млн гривень від продажу земельних ділянок державної та комунальної власності
  • На Черкащині землевласникам виплачено 717 млн. грн. орендної плати
  • В Україні продано земельних ділянок на 14,22 млрд. грн.

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.