Аграрний тиждень. Україна
» » На Полтавщині завершується сезон цукроваріння
» » На Полтавщині завершується сезон цукроваріння

    На Полтавщині завершується сезон цукроваріння


    Станом на 16 грудня три цукрових заводи Полтавської області завершили сезон цукроваріння, повідомили у департаменті агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації.

    Всього у 2016/17 маркетинговому році переробкою цукрових буряків і виробництвом цукру займалося п’ять цукрових заводів на Полтавщині: Глобинський, Кобеляцький (відновив роботу після реконструкції), Новооржицький, Яреськівський (у складі агропромхолдингу «Астарта-Київ») та Ланнівський.

    Наразі продовжують працювати Глобинський та Яреськівський заводи.

    За оперативними даними, цукрові заводи Полтавського регіону переробили 2 млн тонн буряків урожаю 2016 року та виробили 287,2 тис. тонн цукру. Середня цукристість буряків складає 17,04%.

    До кінця сезону очікується виробництво близько 300 тис. тонн цукру.





    Схожі новини
  • За добу аграрії виробили 20,7 тис. т цукру
  • Українські цукрові заводи виробили майже 625 тисяч тонн цукру
  • В Україні вже вироблено 462 тис тонн цукру
  • Найсолодші виробники цукру
  • В Україні вироблено цукру на 8,8% менше, ніж торік

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Фотозвіти
Новини техніки
Рослинництво
Тваринництво
Відео

На Полтавщині завершується сезон цукроваріння


Станом на 16 грудня три цукрових заводи Полтавської області завершили сезон цукроваріння, повідомили у департаменті агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації.

Всього у 2016/17 маркетинговому році переробкою цукрових буряків і виробництвом цукру займалося п’ять цукрових заводів на Полтавщині: Глобинський, Кобеляцький (відновив роботу після реконструкції), Новооржицький, Яреськівський (у складі агропромхолдингу «Астарта-Київ») та Ланнівський.

Наразі продовжують працювати Глобинський та Яреськівський заводи.

За оперативними даними, цукрові заводи Полтавського регіону переробили 2 млн тонн буряків урожаю 2016 року та виробили 287,2 тис. тонн цукру. Середня цукристість буряків складає 17,04%.

До кінця сезону очікується виробництво близько 300 тис. тонн цукру.





Схожі новини
  • За добу аграрії виробили 20,7 тис. т цукру
  • Українські цукрові заводи виробили майже 625 тисяч тонн цукру
  • В Україні вже вироблено 462 тис тонн цукру
  • Найсолодші виробники цукру
  • В Україні вироблено цукру на 8,8% менше, ніж торік

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.