Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На Полтавщині завершується сезон цукроваріння
АТУ»Новини»На Полтавщині завершується сезон цукроваріння

    На Полтавщині завершується сезон цукроваріння


    Станом на 16 грудня три цукрових заводи Полтавської області завершили сезон цукроваріння, повідомили у департаменті агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації.

    Всього у 2016/17 маркетинговому році переробкою цукрових буряків і виробництвом цукру займалося п’ять цукрових заводів на Полтавщині: Глобинський, Кобеляцький (відновив роботу після реконструкції), Новооржицький, Яреськівський (у складі агропромхолдингу «Астарта-Київ») та Ланнівський.

    Наразі продовжують працювати Глобинський та Яреськівський заводи.

    За оперативними даними, цукрові заводи Полтавського регіону переробили 2 млн тонн буряків урожаю 2016 року та виробили 287,2 тис. тонн цукру. Середня цукристість буряків складає 17,04%.

    До кінця сезону очікується виробництво близько 300 тис. тонн цукру.





    Схожі новини
  • За добу аграрії виробили 20,7 тис. т цукру
  • Найсолодші виробники цукру
  • Українські цукрові заводи виробили майже 625 тисяч тонн цукру
  • В Україні вироблено цукру на 8,8% менше, ніж торік
  • В Україні вже вироблено 462 тис тонн цукру

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Полтавщині завершується сезон цукроваріння

21 грудень, Розділ Новини, переглядів 3 949

Станом на 16 грудня три цукрових заводи Полтавської області завершили сезон цукроваріння, повідомили у департаменті агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації.

Всього у 2016/17 маркетинговому році переробкою цукрових буряків і виробництвом цукру займалося п’ять цукрових заводів на Полтавщині: Глобинський, Кобеляцький (відновив роботу після реконструкції), Новооржицький, Яреськівський (у складі агропромхолдингу «Астарта-Київ») та Ланнівський.

Наразі продовжують працювати Глобинський та Яреськівський заводи.

За оперативними даними, цукрові заводи Полтавського регіону переробили 2 млн тонн буряків урожаю 2016 року та виробили 287,2 тис. тонн цукру. Середня цукристість буряків складає 17,04%.

До кінця сезону очікується виробництво близько 300 тис. тонн цукру.





Схожі новини
  • За добу аграрії виробили 20,7 тис. т цукру
  • Найсолодші виробники цукру
  • Українські цукрові заводи виробили майже 625 тисяч тонн цукру
  • В Україні вироблено цукру на 8,8% менше, ніж торік
  • В Україні вже вироблено 462 тис тонн цукру

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.