Аграрний тиждень. Україна
» » Україна та Білорусь вироблятимуть сільгосптехніки
» » Україна та Білорусь вироблятимуть сільгосптехніки

Україна та Білорусь вироблятимуть сільгосптехніки


Планується, що Україна і Білорусь утворять ряд спільних виробництв, наприклад, сільськогосподарської техніки спільно з холдингом «Гомсельмаш».

Про це йшлося на зустрічі заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Юрія Бровченка та заступника міністра промисловості Білорусі Дмітрія Корчика. Вони обговорили розвиток промислової кооперації у 2017-2020 році, повідомила прес-служба Мінекономрозвитку.

«Розвиток співпраці у сфері машинобудування – один із головних пріоритетів українсько-білоруської співпраці, – підкреслив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юрій Бровченко. – У підготованій Дорожній карті з розвитку співробітництва на 2017-2020 роки відображені у першу чергу проекти машинобудівництва, зокрема, виробництва тракторів, зерно- і кормозбиральних комбайнів, вагонів, будівельної та комунальної техніки».

Його білоруський колега Дмітрій Корчик підтвердив, що «промисловість України та Білорусі доповнюють одна одну та постійно зростають».





Схожі новини
  • Уряд визначає завдання наступного року
  • Україна та Білорусь домовилися поглибити співробітництво в галузі АПК
  • Україна та Білорусь продовжать співпрацю в сільгоспмашинобудуванні
  • Микола Азаров: Україна і Білорусь активізують створення СП із виготовлення сільгосптехніки
  • Україна і Білорусь домовилися про пиво та м'ясомолочну продукцію

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.