Аграрний тиждень. Україна
» » Тест дозволить дізнатися, чим годували корів
» » Тест дозволить дізнатися, чим годували корів

    Тест дозволить дізнатися, чим годували корів


    Учені з Технічного університету Дрездена (Німеччина) представили тест, за допомогою якого можна визначити походження молока, пише Milkua.info.

    Молоко від корів, яких утримують у природних умовах, відрізняється від того, що дають тварини, які харчуються комбікормом. Зокрема, мова йде про продукти глікірування. Саме вони стали маркером в тесті на визначення походження молока.

    Продукти глікірування утворюються в реакції цукру з білками при термічній обробці комбікормів. Корови на екологічному утриманні отримують переважно їжу, яка не підлягає підігріву: трава, силос та ін. Тому продуктів глікірування в їх молоці набагато менше.

    Запатентований метод вчених з Дрездена буде представлений ними 31 березня на конференції регіонального відділення Товариства з хімії продуктів харчування в Халле.

    //www.dairynews.com.ua/news/test-v-d-n-metskikh-uchenikh-dozvolit-d-znatisya-ch.html





    Схожі новини
  • У Європі росте попит на органіку
  • Як захистити вітчизняних виробників?
  • Яких продуктів українці стали їсти менше
  • Продукти з використанням рослинних жирів як замінників молочного жиру мають маркуватися
  • В Україні посилять нагляд за якістю молока

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Тест дозволить дізнатися, чим годували корів


Учені з Технічного університету Дрездена (Німеччина) представили тест, за допомогою якого можна визначити походження молока, пише Milkua.info.

Молоко від корів, яких утримують у природних умовах, відрізняється від того, що дають тварини, які харчуються комбікормом. Зокрема, мова йде про продукти глікірування. Саме вони стали маркером в тесті на визначення походження молока.

Продукти глікірування утворюються в реакції цукру з білками при термічній обробці комбікормів. Корови на екологічному утриманні отримують переважно їжу, яка не підлягає підігріву: трава, силос та ін. Тому продуктів глікірування в їх молоці набагато менше.

Запатентований метод вчених з Дрездена буде представлений ними 31 березня на конференції регіонального відділення Товариства з хімії продуктів харчування в Халле.

//www.dairynews.com.ua/news/test-v-d-n-metskikh-uchenikh-dozvolit-d-znatisya-ch.html





Схожі новини
  • У Європі росте попит на органіку
  • Як захистити вітчизняних виробників?
  • Яких продуктів українці стали їсти менше
  • Продукти з використанням рослинних жирів як замінників молочного жиру мають маркуватися
  • В Україні посилять нагляд за якістю молока

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.