Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Французькі колеги поділилися досвідом у ціноутворенні на продукти харчування
АТУ»Новини»Французькі колеги поділилися досвідом у ціноутворенні на продукти харчування

Французькі колеги поділилися досвідом у ціноутворенні на продукти харчування

07 квітень, Розділ Новини, переглядів 1 908




0












У Міністерстві аграрної політики та продовольства України відбулася зустріч з французькими експертами, які поділилися досвідом Франції у сфері дослідження товарних ринків, ціноутворення та маржі в секторі продовольчих товарів.




«Дуже важливо розуміти всю ланку ціноутворення від поля до полиць магазинів та маржі, які мають виробники, переробники та продавці. Таке розуміння дає змогу знайти розумний баланс між усіма учасниками ринку та забезпечити потребу у доступному та якісному продовольстві», - зазначила Олена Ковальова.

детальніше





Схожі новини
  • Мінагрополітики збирається впорядкувати органічне маркування продуктів
  • У Франції стартували Дні української аграрної освіти
  • Українсько-французький діалог у сфері земельних відносин: продовження буде
  • Французькі експерти готові ділитися досвідом з українськими аграріями
  • У Мінагропроді хочуть збільшити фінансування закупівлі молодняка ВРХ

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.