Аграрний тиждень. Україна
» » Коли буде економічний ефект від відкриття ринку землі
» » Коли буде економічний ефект від відкриття ринку землі

Коли буде економічний ефект від відкриття ринку землі


Економічний ефект від відкриття ринку землі в Україні буде видно не раніше ніж через 5-7 років, при цьому земельну реформу слід проводити поступово і послідовно.
Про це повідомила прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства з посиланням на академіка аграрних наук України та Франції, радника з питань сільського господарства Жан-Жак Ерве.

"Правильним рішенням буде відкривати ринок землі поступово. Не треба з цим поспішати, поки економічна ситуація не стабілізується. Щоб побачити ефект від земельної реформи, потрібно мінімум 5-7 років", – цитує Ерве прес-служба.
У повідомленні зазначається, що земельна реформа є однією з найскладніших, але саме вона дуже важлива для подальшого економічного розвитку держави, а основним показником якісного впровадження вільного обігу земель сільськогосподарського призначення стане збільшення кількості малих і середніх виробників.





Схожі новини
  • В Україні хочуть обмежити максимальну площу земельної ділянки у одного власника
  • Уряд планує скасувати мораторій на продаж сільгоспземель
  • Янукович: при правильному підході можна збирати великі врожаї
  • Земельне агентство хоче заборони на продаж землі до 2013 року
  • Передбачає дієвий механізм запобігання спекуляціям

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.