Аграрний тиждень. Україна
» » Янукович: при правильному підході можна збирати великі врожаї
» » Янукович: при правильному підході можна збирати великі врожаї

Янукович: при правильному підході можна збирати великі врожаї


емельна реформа в Україні буде реалізовуватись поступово. Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ під час підсумкової прес-конференції в Києві "Поступове прийняття законопроектів, їх обговорення прозоре, потім імплементація дасть нам можливість побачити недоліки з перших кроків», - сказав він.
«Але податки, які будуть сплачуватись органам місцевого самоврядування, тобто міським радам, селищам, вони підуть на розвиток села, на розвиток інфраструктури села”, - додав глава держави. На його думку, земельна реформа в Україні давно «перезріла». “Заговорили це питання, не можна далі так підходити до села”, - вважає В.ЯНУКОВИЧ.

“Ми бачимо, що економічний ресурс, який має сільське господарство... в цьому році ми переконались в тому, що при правильному підході можна збирати великі врожаї і отримувати добрий економічний ефект”, - зазначив він. Однак, стверджує В.ЯНУКОВИЧ, потрібно, щоб ці кошти справедливо розподілялись. “Результати роботи селян, перш за все, щоб відчували селяни”, - резюмував він.

AgroNews





Схожі новини
  • Янукович: доходи сільських бюджетів можна збільшити за рахунок підвищення оренди землі для великих підприємств
  • Президент: закон на сьогодні забороняє іноземцям скуповувати українську землю
  • Янукович невдоволений темпами проведення аграрних реформ
  • В.Янукович: влада зробить все, аби земельна реформа захищала інтереси людей
  • Аграрна реформа змінить ситуацію в українському селі - Президент

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.