Аграрний тиждень. Україна
» » Новинки від професіоналів молочної справи
» » Новинки від професіоналів молочної справи

    Новинки від професіоналів молочної справи


    Молочна компанія «Галичина» розширює асортимент традиційної продукції та пропонує споживачам кілька літніх новинок. Лиш віднедавна на ринку з’явилось одразу три продукти: молоко в надсучасному упакуванні «ТетраПак» у двох нових жирностях, сир кисломолочний та масло «екстра». 

    Компанія доповнила уже наявне в асортименті молоко 2,5% жирності ще двома різновидностями: молоком 1,5% та 3,2% жиру в упакуванні тетрафіно. Це молоко проходить суперпастеризацію, яка вбиває практично усі шкідливі бактерії та дозволяє йому зберігатись упродовж 90 діб. Слід відмітити, що для молока в такій упаковці відбирається лише найкраща сировина, бо не уся сировина може «витримати» температуру пастеризації в 135°С.

    За багатьма проханнями споживачів «Галичина» також відновила виробництво кисломолочного сиру 5% жирності та нежирного. Тепер весь набір традиційних молочних продуктів: молоко, сметана, масло, кефір, ряжанка та сир можна отримати в улюбленого та перевіреного виробника.

    Кисломолочний сир 5% має ніжний вершковий смак, приємну консистенцію та природну жирність. Його з легкістю можна додавати до улюблених страв або вживати самостійно. Нежирний сир чудово підійде для людей, котрі люблять спорт, рахують калорії та ретельно підбирають свій раціон. У складі – лиш молоко та закваска чистих культур молочнокислих мікроорганізмів. А ще такий сир по праву може називатись «фітнес-сиром», адже має максимум білків та мінімум жиру – 0,4%. Обидві новинки стануть незамінним сніданком багатьох, а особливо влітку та ще й зі свіжими ягодами.

    І ще одна новинка – масло «екстра», яке має підвищену жирність 82%. З ним якість випічки буде на висоті. Смакує як домашнє та ідеально підходить для кремів і десертів. І не дивно, адже виготовлене «екстра» масло за давніми традиціями галицького молочарства та згідно із найвищим Держстандартом України.

    «Ми відповідально ставимось до виробництва, - розповідає Оксана Андрушків, заступник директора з маркетингу ТОВ «Молочна Компанія Галичина». - Звісно ж, не стоїмо на місці, а розвиваємося разом із нашими споживачами. Намагаємось «чути» їх та враховувати побажання. Більше того, у кожного з нас у холодильнику ви обов’язково знайдете щось із нашої продукції. Комусь припали до душі густі та питні йогурти або ряжанка, кефір чи молоко, а комусь сир зі сметаною. Ми вкладаємо у кожну краплину молока усі наші цінності та знаємо, що беремо якісне та корисне».





    Схожі новини
  • Моніторинг цін на молоко та молочні продукти
  • Які молочні продукти подорожчали на полицях магазинів за тиждень
  • Ціни на молочні продукції можуть підскочити вже до кінця місяця
  • В Україні закінчується сезон «великого молока»
  • На Буковині відновила роботу «Путильська молочарня»

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Новинки від професіоналів молочної справи


Молочна компанія «Галичина» розширює асортимент традиційної продукції та пропонує споживачам кілька літніх новинок. Лиш віднедавна на ринку з’явилось одразу три продукти: молоко в надсучасному упакуванні «ТетраПак» у двох нових жирностях, сир кисломолочний та масло «екстра». 

Компанія доповнила уже наявне в асортименті молоко 2,5% жирності ще двома різновидностями: молоком 1,5% та 3,2% жиру в упакуванні тетрафіно. Це молоко проходить суперпастеризацію, яка вбиває практично усі шкідливі бактерії та дозволяє йому зберігатись упродовж 90 діб. Слід відмітити, що для молока в такій упаковці відбирається лише найкраща сировина, бо не уся сировина може «витримати» температуру пастеризації в 135°С.

За багатьма проханнями споживачів «Галичина» також відновила виробництво кисломолочного сиру 5% жирності та нежирного. Тепер весь набір традиційних молочних продуктів: молоко, сметана, масло, кефір, ряжанка та сир можна отримати в улюбленого та перевіреного виробника.

Кисломолочний сир 5% має ніжний вершковий смак, приємну консистенцію та природну жирність. Його з легкістю можна додавати до улюблених страв або вживати самостійно. Нежирний сир чудово підійде для людей, котрі люблять спорт, рахують калорії та ретельно підбирають свій раціон. У складі – лиш молоко та закваска чистих культур молочнокислих мікроорганізмів. А ще такий сир по праву може називатись «фітнес-сиром», адже має максимум білків та мінімум жиру – 0,4%. Обидві новинки стануть незамінним сніданком багатьох, а особливо влітку та ще й зі свіжими ягодами.

І ще одна новинка – масло «екстра», яке має підвищену жирність 82%. З ним якість випічки буде на висоті. Смакує як домашнє та ідеально підходить для кремів і десертів. І не дивно, адже виготовлене «екстра» масло за давніми традиціями галицького молочарства та згідно із найвищим Держстандартом України.

«Ми відповідально ставимось до виробництва, - розповідає Оксана Андрушків, заступник директора з маркетингу ТОВ «Молочна Компанія Галичина». - Звісно ж, не стоїмо на місці, а розвиваємося разом із нашими споживачами. Намагаємось «чути» їх та враховувати побажання. Більше того, у кожного з нас у холодильнику ви обов’язково знайдете щось із нашої продукції. Комусь припали до душі густі та питні йогурти або ряжанка, кефір чи молоко, а комусь сир зі сметаною. Ми вкладаємо у кожну краплину молока усі наші цінності та знаємо, що беремо якісне та корисне».





Схожі новини
  • Моніторинг цін на молоко та молочні продукти
  • Які молочні продукти подорожчали на полицях магазинів за тиждень
  • Ціни на молочні продукції можуть підскочити вже до кінця місяця
  • В Україні закінчується сезон «великого молока»
  • На Буковині відновила роботу «Путильська молочарня»

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.