За результатами 2016/17 маркетингового року Державна продовольчо-зернова корпорація України збільшила обсяги виробництва готової продукції на 3% до майже 160 тис. тонн. Про це повідомив перший заступник голови правління ПАТ «ДПЗКУ» Віталій Шулежко.
«У сезоні 2016/17 філіями ДПЗКУ було перероблено майже 222 тис. тонн пшениці, що становить 104% до аналогічного показника попереднього року. Як результат, обсяги виробництва готової продукції також зросли – на 3% до 159,8 тис. тонн», - зазначив Віталій Шулежко.
За його словами, цього року у корпорації планують збільшити виробництво приблизно на 10%.
«Наразі також працюємо над створенням та запуском власної торгової марки для всього асортименту продукції ДПЗКУ: борошна, пластівців, мюслі та круп. Сподіваємось, що вже у цьому році нашу продукцію можна буде побачити у роздрібних мережах по всій Україні.», - зауважив Віталій Шулежко.