Аграрний тиждень. Україна
» » ФІЛІЇ ДПЗКУ ПРИЙНЯЛИ НА ЗБЕРІГАННЯ ПЕРШИЙ МІЛЬЙОН ТОНН ЗЕРНА
» » ФІЛІЇ ДПЗКУ ПРИЙНЯЛИ НА ЗБЕРІГАННЯ ПЕРШИЙ МІЛЬЙОН ТОНН ЗЕРНА

ФІЛІЇ ДПЗКУ ПРИЙНЯЛИ НА ЗБЕРІГАННЯ ПЕРШИЙ МІЛЬЙОН ТОНН ЗЕРНА


З початку 2017/18 маркетингового року філії Державної продовольчо-зернової корпорації України прийняли на зберігання перший мільйон тонн зерна нового врожаю. Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ «ДПЗКУ» Дмитро Гавриш.

 

«З початку цього маркетингового сезону наші лінійні елеватори вже заготовили трохи більше 1 млн тонн зернових, що становить майже 40% від річного плану.  Зокрема, у вересні прийнято на зберігання понад 135 тис. тонн зерна», - зазначив в.о. голови правління держкорпорації.

За його словами, лідером серед філій корпорації за обсягами заготівлі став Білоколодязький елеватор, який вже на 5% перевиконав свій річний план, прийнявши на зберігання більше 120 тис. тонн збіжжя.

Як повідомлялось раніше, у 2016/17 маркетинговому році філії ДПЗКУ заготовили близько 2,7 млн тонн зернових. Цей показник став продовженням рекордних обсягів заготівлі за результатами календарного 2016 року. 





Схожі новини
  • ФІЛІЇ ДПЗКУ ЙДУТЬ НА ПОВТОРНИЙ РЕКОРД
  • План заготівлі зерна в ДПЗКУ виконано на 92%
  • ДПЗКУ прийняли на зберігання майже 2 млн тонн зернових
  • Філії ДПЗКУ заповнені зерном вже майже наполовину
  • Понад 1 млн 410 т тонн зерна нового врожаю надійшло до Державної продовольчо-зернової корпорації

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.