Аграрний тиждень. Україна
» » Продажі BASF в сегменті «Рішення для сільського господарства» знизилися
» » Продажі BASF в сегменті «Рішення для сільського господарства» знизилися

Продажі BASF в сегменті «Рішення для сільського господарства» знизилися


BASF зафіксував значне зростання обсягів продажу та прибутку в III кварталі 2017 року. Продажі концерну BASF склали 15,3 млрд євро, збільшившись на 9% в порівнянні з показниками за третій квартал попереднього року. Це сталося здебільшого за рахунок збільшення обсягів, а також значного підвищення відпускних цін в сегменті «Хімікати». Продажі також зросли за рахунок придбання компанії Chemetall у грудні 2016 року. У всіх сегментах було відзначено незначний негативний вплив, спричинений змінами валютних курсів.

Зокрема, у третьому кварталі 2017 року обсяги продажу в сегменті «Рішення для сільського господарства» знизилися на 6% порівняно з аналогічним періодом попереднього року і склали 987 млн ​​євро. Це здебільшого є результатом зниження цін і обсягів продажу в Бразилії.

Крім того, на розвиток продажу вплинули несприятливі зміни валютного курсу. BASF зумів забезпечити незначне збільшення загальних обсягів. Показник EBIT до вирахування спеціальних статей скоротився на 76 млн євро до 21 млн євро, що здебільшого спричинено непростою ринковою ситуацією в Бразилії. На прибуток також вплинула зупинка роботи виробничих об’єктів в Бомоні, штат Техас, і Манат, Пуерто-Ріко, у зв’язку з ураганами. Постійні витрати залишилися на рівні попереднього року.





Схожі новини
  • Обсяг продажів BASF у сільському господарстві зріс на 5%
  • Рішення для сільського господарства забезпечив ріст прибутку компанії BASF
  • «Миронівський хлібопродукт» (МХП) в січні-березні 2014 року отримав 316 млн дол. чистого збитку
  • "Кернел" Веревського збільшив продажі зерна на 22,5%
  • Bayer підбиває проміжні підсумки

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.