Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Арабські країни готові вигідно купувати охолоджену яловичину
АТУ»Новини»Арабські країни готові вигідно купувати охолоджену яловичину

    Арабські країни готові вигідно купувати охолоджену яловичину


    Ринок диктує свої правила, сьогодні мало виростити якісну яловичину. Найскладнішим завданням стало - продати кожну частину яловичої туші із максимальним прибутком. Про це поінформував Євген Шатохін, міжнародний експерт з птахівництва та ВРХ.

    «Стара примітивна модель трейдингу напівтушами або чвертями не вирішить цю задачу. Ніхто у світі не торгує напівтушами, адже цей ринок не несе маржинальності. Він обмежений російським ринком та кількома іншими ринками СНД, де якість вторинна, а ціна первинна», - зазначив експерт.

    За словами Євгена Шатохіна, максимальна маржинальність досягається шляхом маркетингу на цільові ринки окремих відрубів, отриманих в результаті специфічних карт розробки туш.

    «І це не єдиний рецепт на шляху до успіху. Найбільші ціни дають країни арабського світу бажано за охолоджений продукт. А це в свою чергу передбачає халяльний забій, виключну гігієну виробництва та сучасний потужний "холодний ланцюг", якісні пакувальні матеріали, які забезпечать термін придатності охолодженого м'яса більше 90 днів та професійний потужний маркетинг», - підкреслив він.

    Про голові інструменти виробництва затребуваного охолодженого м’яса національний консультант FАО розкаже 24 листопада на першому конгресі виробників та експортерів яловичини Ukrainian Beef Congress. Захід відбудеться в рамках виставки Ukrainian Food Expo.





    Схожі новини
  • Як отримати преміальну ціну на яловичину
  • Ціни на яловичину високі, але витрати на корми нівелюють прибуток
  • У Київській області найвища ціна на яловичину
  • Експорт яловичини зріс на понад 60%
  • У Києві відбудеться Конгрес експортерів Продовольства «Ukrainian Food 2016»

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Арабські країни готові вигідно купувати охолоджену яловичину

16 листопад, Розділ Новини, переглядів 2 266

Ринок диктує свої правила, сьогодні мало виростити якісну яловичину. Найскладнішим завданням стало - продати кожну частину яловичої туші із максимальним прибутком. Про це поінформував Євген Шатохін, міжнародний експерт з птахівництва та ВРХ.

«Стара примітивна модель трейдингу напівтушами або чвертями не вирішить цю задачу. Ніхто у світі не торгує напівтушами, адже цей ринок не несе маржинальності. Він обмежений російським ринком та кількома іншими ринками СНД, де якість вторинна, а ціна первинна», - зазначив експерт.

За словами Євгена Шатохіна, максимальна маржинальність досягається шляхом маркетингу на цільові ринки окремих відрубів, отриманих в результаті специфічних карт розробки туш.

«І це не єдиний рецепт на шляху до успіху. Найбільші ціни дають країни арабського світу бажано за охолоджений продукт. А це в свою чергу передбачає халяльний забій, виключну гігієну виробництва та сучасний потужний "холодний ланцюг", якісні пакувальні матеріали, які забезпечать термін придатності охолодженого м'яса більше 90 днів та професійний потужний маркетинг», - підкреслив він.

Про голові інструменти виробництва затребуваного охолодженого м’яса національний консультант FАО розкаже 24 листопада на першому конгресі виробників та експортерів яловичини Ukrainian Beef Congress. Захід відбудеться в рамках виставки Ukrainian Food Expo.





Схожі новини
  • Як отримати преміальну ціну на яловичину
  • Ціни на яловичину високі, але витрати на корми нівелюють прибуток
  • У Київській області найвища ціна на яловичину
  • Експорт яловичини зріс на понад 60%
  • У Києві відбудеться Конгрес експортерів Продовольства «Ukrainian Food 2016»

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.