Аграрний тиждень. Україна
» » Інноваційні упаковки забезпечать скорочення харчових відходів
» » Інноваційні упаковки забезпечать скорочення харчових відходів

    Інноваційні упаковки забезпечать скорочення харчових відходів


    На Міжнародній спеціалізованій виставці Upakovka 2018 - одній з найбільших у регіоні галузевих заходів, присвячених технологіям упаковки  Продовольча і сільськогосподарська організація ООН (ФАО) і організатор заходу - компанія «Мессе Дюссельдорф» проводять семінар на тему «Як технологічні нововведення у виробництві упаковок можуть сприяти скороченню сільськогосподарських втрат і харчових відходів».

    Дискусії в рамках семінару зосереджені на інноваційних пакувальних рішеннях і сучасних технологіях, призначених для скорочення харчових відходів і сільськогосподарських втрат. У числі виступаючих та учасників форуму - високопоставлені представники галузевих спілок, приватного бізнесу та експертного співтовариства, в тому числі і фахівці ФАО.

    «Ми є свідками того, як суспільство самостійно почало усвідомлювати, що харчові відходи і сільськогосподарські втрати є реальною проблемою», - каже Роберт ван Оттердійк, фахівець ФАО з питань розвитку агропромисловості, експерт в області сільськогосподарських втрат і харчових відходів. «Індустрія харчової упаковки, зокрема, продемонструвала серйозний інтерес до пошуку рішень цієї дійсно глобальної проблеми».

    «Російський продовольчий ринок, другий найбільший за обсягом ринок в Європі, демонструє динамічне зростання», - говорить Бернд Яблоновський, директор департаменту пакувальних виставок «Мессе Дюссельдорф ГмбХ». «Для того, щоб розподіляти харчові ресурси в такій великій країні і при цьому не допускати, щоб вони зіпсувалися, необхідно їх правильно упаковувати. Виставка Upakovka, яка є найбільшим галузевим форумом в Росії і входить в союз interpack, - це ідеальна платформа для підвищення обізнаності про ініціативу SAVE FOOD і одночасно для поширення інформації про інноваційні рішення цієї проблеми».

    За данними ФАО, близько однієї третини всього виробленого в світі продовольства псується або викидається до того, як надходить кінцевим споживачам. Окрім того, витрачаються марно залучені до виробництва енергетичні джерела, вода, родючі грунти та інші ресурси.

    ФАО і «Мессе Дюссельдорф» співпрацюють з донорами, міжнародними агентствами, фінансовими інститутами і партнерами в приватному секторі для втілення в життя Глобальної ініціативи щодо скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, скорочено - «Збережи продовольство» ( "SAVE FOOD").





    Схожі новини
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • Європейський досвід у сфері харчової безпеки
  • Як зробити українську упаковку кращою
  • Микола Присяжнюк: «Загальне надходження молока на переробні підприємства зросло на 10%
  • Україна: у Херсонській області загинуло 7,5% озимих

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Інноваційні упаковки забезпечать скорочення харчових відходів


На Міжнародній спеціалізованій виставці Upakovka 2018 - одній з найбільших у регіоні галузевих заходів, присвячених технологіям упаковки  Продовольча і сільськогосподарська організація ООН (ФАО) і організатор заходу - компанія «Мессе Дюссельдорф» проводять семінар на тему «Як технологічні нововведення у виробництві упаковок можуть сприяти скороченню сільськогосподарських втрат і харчових відходів».

Дискусії в рамках семінару зосереджені на інноваційних пакувальних рішеннях і сучасних технологіях, призначених для скорочення харчових відходів і сільськогосподарських втрат. У числі виступаючих та учасників форуму - високопоставлені представники галузевих спілок, приватного бізнесу та експертного співтовариства, в тому числі і фахівці ФАО.

«Ми є свідками того, як суспільство самостійно почало усвідомлювати, що харчові відходи і сільськогосподарські втрати є реальною проблемою», - каже Роберт ван Оттердійк, фахівець ФАО з питань розвитку агропромисловості, експерт в області сільськогосподарських втрат і харчових відходів. «Індустрія харчової упаковки, зокрема, продемонструвала серйозний інтерес до пошуку рішень цієї дійсно глобальної проблеми».

«Російський продовольчий ринок, другий найбільший за обсягом ринок в Європі, демонструє динамічне зростання», - говорить Бернд Яблоновський, директор департаменту пакувальних виставок «Мессе Дюссельдорф ГмбХ». «Для того, щоб розподіляти харчові ресурси в такій великій країні і при цьому не допускати, щоб вони зіпсувалися, необхідно їх правильно упаковувати. Виставка Upakovka, яка є найбільшим галузевим форумом в Росії і входить в союз interpack, - це ідеальна платформа для підвищення обізнаності про ініціативу SAVE FOOD і одночасно для поширення інформації про інноваційні рішення цієї проблеми».

За данними ФАО, близько однієї третини всього виробленого в світі продовольства псується або викидається до того, як надходить кінцевим споживачам. Окрім того, витрачаються марно залучені до виробництва енергетичні джерела, вода, родючі грунти та інші ресурси.

ФАО і «Мессе Дюссельдорф» співпрацюють з донорами, міжнародними агентствами, фінансовими інститутами і партнерами в приватному секторі для втілення в життя Глобальної ініціативи щодо скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, скорочено - «Збережи продовольство» ( "SAVE FOOD").





Схожі новини
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • Європейський досвід у сфері харчової безпеки
  • Як зробити українську упаковку кращою
  • Микола Присяжнюк: «Загальне надходження молока на переробні підприємства зросло на 10%
  • Україна: у Херсонській області загинуло 7,5% озимих

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.