Аграрний тиждень. Україна
» » Очікується збільшення виробництва пшениці в Західних областях України
» » Очікується збільшення виробництва пшениці в Західних областях України

Очікується збільшення виробництва пшениці в Західних областях України


Аналітична команда УКАБ провела опитування в рамках дослідження «UCAB Metrics 2018: Насіння, ЗЗР та Добрива» серед українських сільськогосподарських підприємств різних категорій та з різних географічних регіонів.

Серед підприємств, що обробляють більше, ніж 1 000 га була найбільша кількість тих, що заявили про намір збільшити посіви під пшеницею – близько 20%.

За результатами опитування стало відомо, що 37,5% респондентів з Західних областей мають намір збільшити посіви під пшеницею, в той же час менше 1%  -  планують зменшувати посіви.

На противагу, серед респондентів з Центральних областей України лише 20% заявили про намір збільшити посіви під цією сільськогосподарською культурою, тоді як 15% та 2% заявили про намір зменшити та не сіяти взагалі відповідно. На Південному-сході 23% збільшуватимуть посіви, проти 26% підприємств, котрі планують зменшувати площі під пшеницею.

 

//ucab.ua





Схожі новини
  • Цього року на Черкащині збільшать посівні площі
  • У 2014 році площі посіву кукурудзи не зміняться
  • Більше половини власників паїв проти зняття мораторію на продаж сільгоспземель
  • Агробренд України: американці на заході, швейцарці на сході
  • Мінагропрод прогнозує розширення площ ярових зернових і зернобобових на 28,8%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.