Підготовка Гнідавського цукрового заводу до сезону 2018 року розпочалася відразу після різдвяних свят.
Про це повідомив директор підприємства Ростислав Новосад, передає прес-служба компанії.
«Гнідавський цукровий завод буде запущений в роботу у визначені терміни, а вірніше у серпні цього року. У планах — заготівля та переробка буряка в обсязі 600 тис. т та мінімум роботи заводу в сто днів, бо ефективною можна вважати роботу заводу в межах 80 днів», — повідомив посадовець.
На підприємстві розповідають, що запорукою успіху безперебійної роботи підприємства є досконале планування. Серед найважливіших аспектів — вчасна та безперебійна робота бурякозбиральної техніки, вивезення сировини автомобільними компаніями, а також укладання відповідних угод між підприємством та товаровиробниками на взаємовигідних умовах та доставка цукрового буряка на переробку згідно узгоджених графіків.
На Гнідавському цукровому заводі доброю традицією, що переходить із року в рік, стало урочисте відкриття сезону цукроваріння, і сезон 2018 року не буде винятком.
//ukrsugar.com