Аграрний тиждень. Україна
» » На Гнідавському цукровому заводі сезон 2018 року стартує у серпні
» » На Гнідавському цукровому заводі сезон 2018 року стартує у серпні

    На Гнідавському цукровому заводі сезон 2018 року стартує у серпні


    Підготовка Гнідавського цукрового заводу до сезону 2018 року розпочалася відразу після різдвяних свят.

    Про це повідомив директор підприємства Ростислав Новосад, передає прес-служба компанії.

    «Гнідавський цукровий завод буде запущений в роботу у визначені терміни, а вірніше у серпні цього року. У планах — заготівля та переробка буряка в обсязі 600 тис. т та мінімум роботи заводу в сто днів, бо ефективною можна вважати роботу заводу в межах 80 днів», — повідомив посадовець.

    На підприємстві розповідають, що запорукою успіху безперебійної роботи підприємства є досконале планування. Серед найважливіших аспектів — вчасна та безперебійна робота бурякозбиральної техніки, вивезення сировини автомобільними компаніями, а також укладання відповідних угод між підприємством та товаровиробниками на взаємовигідних умовах та доставка цукрового буряка на переробку згідно узгоджених графіків.

    На Гнідавському цукровому заводі доброю традицією, що переходить із року в рік, стало урочисте відкриття сезону цукроваріння, і сезон 2018 року не буде винятком.

     

    //ukrsugar.com





    Схожі новини
  • На Гнідавському цукровому заводі розпочали підготовку до сезону 2018 року
  • За рік завезли на чверть більше квітів
  • Украина за январь 2018 г. экспортировала 421 тыс. т сои
  • Cygnet збільшив виробництво цукру на 5%
  • Микола Присяжнюк: «Загальне надходження молока на переробні підприємства зросло на 10%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Гнідавському цукровому заводі сезон 2018 року стартує у серпні


Підготовка Гнідавського цукрового заводу до сезону 2018 року розпочалася відразу після різдвяних свят.

Про це повідомив директор підприємства Ростислав Новосад, передає прес-служба компанії.

«Гнідавський цукровий завод буде запущений в роботу у визначені терміни, а вірніше у серпні цього року. У планах — заготівля та переробка буряка в обсязі 600 тис. т та мінімум роботи заводу в сто днів, бо ефективною можна вважати роботу заводу в межах 80 днів», — повідомив посадовець.

На підприємстві розповідають, що запорукою успіху безперебійної роботи підприємства є досконале планування. Серед найважливіших аспектів — вчасна та безперебійна робота бурякозбиральної техніки, вивезення сировини автомобільними компаніями, а також укладання відповідних угод між підприємством та товаровиробниками на взаємовигідних умовах та доставка цукрового буряка на переробку згідно узгоджених графіків.

На Гнідавському цукровому заводі доброю традицією, що переходить із року в рік, стало урочисте відкриття сезону цукроваріння, і сезон 2018 року не буде винятком.

 

//ukrsugar.com





Схожі новини
  • На Гнідавському цукровому заводі розпочали підготовку до сезону 2018 року
  • За рік завезли на чверть більше квітів
  • Украина за январь 2018 г. экспортировала 421 тыс. т сои
  • Cygnet збільшив виробництво цукру на 5%
  • Микола Присяжнюк: «Загальне надходження молока на переробні підприємства зросло на 10%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.