Аграрний тиждень. Україна
» » Українці обирають м’ясо вітчизняного виробництва — опитування
» » Українці обирають м’ясо вітчизняного виробництва — опитування

Українці обирають м’ясо вітчизняного виробництва — опитування


Найбільшою популярністю серед українських споживачів користується м’ясо вітчизняного виробництва. Про це свідчать результати опитування, проведеного УНН.

Переважна більшість респондентів заявила, що звертає увагу на зовнішній вигляд товару та наявність інформації про виробника. Водночас, деякі респонденти поскаржилися на відсутність маркувального ярлика підприємства-виробника товару.

Нагадаємо, за прогнозами ООН, до 2050 року населення планети має сягнути 10 мільярдів. Для того, щоб прогодувати додатково 2 мільярди людей, виробництво має збільшитися мінімум на 50%.





Схожі новини
  • АЧС: нові випадки на Одещині
  • У 2017 році збільшилося виробництво лише одного виду м’яса
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • Українські споживачі твердого сиру все більше звертають увагу на склад продукту
  • Микола Присяжнюк: «Загальне надходження молока на переробні підприємства зросло на 10%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.