Аграрний тиждень. Україна
» » Делегація України візьме участь в роботі 86-ї Генеральній сесії Світової Асамблеї Делегатів МЕБ
» » Делегація України візьме участь в роботі 86-ї Генеральній сесії Світової Асамблеї Делегатів МЕБ

Делегація України візьме участь в роботі 86-ї Генеральній сесії Світової Асамблеї Делегатів МЕБ


19-26 травня 2018 року в Парижі (Французька Республіка) відбудеться 86-та Генеральна сесія Світової асамблеї делегатів Всесвітньої організації охорони здоров'я тварин (МЕБ). Від України участь у цьому заході візьме делегація Держпродспоживслужби на чолі з Першим заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Андрій Жук.

Впродовж тижня роботи Генеральної сесії Світової Асамблеї Делегатів МЕБ відбуватимуться засідання, обговорення наукових досягнень в сфері ветеринарії та у сфері здоров`я і благополуччя тварин у всьому світі.

Представники української делегації у рамках роботи Генеральної асамблеї МЕБ та під час ряду двосторонніх зустрічей обміняються актуальною інформацією про епізоотичну ситуацію в країнах-учасницях МЕБ, обміняються передовим науковим досвідом, обговорять шляхи рішення проблемних питань, які постають перед сучасною ветеринарною медициною в Україні та країнах-членах МЕБ.

Планується, що делегація України проведе ряд двосторонніх зустрічей з питань торгівлі, зокрема, з колегами з Ірану, Канади, Білорусі, Франції, Естонії, Лівану та ряду інших.

 

//www.consumer.gov.ua





Схожі новини
  • Україна продовжує налагоджувати співпрацю з країнами Африканського континенту. На черзі – Ефіопія
  • Українська делегація бере участь у 81-й Генеральній сесії Асамблеї делегатів Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин МЕБ
  • На міжнародній конференції обговорюють епізоотичну ситуацію в Європі
  • Земельні відомства України та Фінляндії підпишуть Меморандум про співпрацю
  • Укрпродукцію птахівництва від виходу на євроринок відділяють формальні процедури

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.