Аграрний тиждень. Україна
» » Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока
» » Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока

    Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока


    Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока В Україні є всі умови для виробництва якісного молока та молочних продуктів. Однак в останні роки галузь переживає спад, викликаний як дією кризових чинників, так і мінами, що в ній відбуваються. Незважаючи на те, що більше 76% молока виробляється в домогосподарствах, переробники все менше беруть це молоко для виробництва своєї продукції. Для молочних продуктів, що відповідають міжнародним нормам, необхідно молоко відповідної якості, а дрібні господарства не в змозі забезпечити необхідні умови для його отримання. Тому зараз на передові позиції оставок сировини на переробку виходять молочні ферми.


    Результати зміни політики в молочній галузі було видно вже в 2016 році. Частина сировини екстра-якості зросла на 4%, а першої якості - істотно скоротилася, з 49,6% в 2015-му до 42% в 2016-м. Структура виробництва також стала змінюватися в бік більш глибокої переробки молока. Збільшилися частки кисломолочної продукції та сирів, вершкового масла.


    Споживання молока і молочних продуктів в Україні, на одну людину в рік (кг)

    * Дані державної статистики України


    Стресові явища на ринку молочної продукції негативно відбиваються на учасниках, що використовують застарілі технології, а сучасні виробництва мають стабільну позитивну рентабельність. Для створення такого переробного підприємства аналітиками Pro-Consulting розроблений бізнес-план.


    Проектом передбачено організацію переробки в Одеській області однієї тонни молока на добу. Для цього необхідно підготувати необхідну дозвільну документацію і побудувати модульний цех. Передбачено створення власної торгової марки в середньому ціновому діапазоні продукції і розкрутка її за допомогою рекламної компанії.

    Щодоби створене підприємство буде видавати такі продукти:
    • пастеризоване молоко - 430 кг;
    • кефір - 200 кг;
    • сир кисломолочний - 30 кг;
    • сметана - 70 кг;
    • сир Адигейський - 10 кг;
    • сироватка (побічний продукт) - 260 кг.


    Прибуток буде формуватися відповідно до графіка.


    Формування прибутку за проектом


     

    Фінансові розрахунки, проведені при розробці бізнес-плану, показують, що рентабельність продажів буде перебувати на рівні 9,8%, тобто кожна гривня доходу буде приносити майже десять копійок чистого прибутку.

     

    https://pro-consulting.ua





    Схожі новини
  • Виробництво молочки у 2016 році зменшилося
  • Частка молочної продукції з Білорусі в загальному імпорті зросла до 20%
  • Україна наростить експорт молочної продукції за рахунок підвищення її якості
  • Україна в 2012 році може збільшити виробництво молока майже на 2%
  • В Україні посилять нагляд за якістю молока

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока


Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока В Україні є всі умови для виробництва якісного молока та молочних продуктів. Однак в останні роки галузь переживає спад, викликаний як дією кризових чинників, так і мінами, що в ній відбуваються. Незважаючи на те, що більше 76% молока виробляється в домогосподарствах, переробники все менше беруть це молоко для виробництва своєї продукції. Для молочних продуктів, що відповідають міжнародним нормам, необхідно молоко відповідної якості, а дрібні господарства не в змозі забезпечити необхідні умови для його отримання. Тому зараз на передові позиції оставок сировини на переробку виходять молочні ферми.


Результати зміни політики в молочній галузі було видно вже в 2016 році. Частина сировини екстра-якості зросла на 4%, а першої якості - істотно скоротилася, з 49,6% в 2015-му до 42% в 2016-м. Структура виробництва також стала змінюватися в бік більш глибокої переробки молока. Збільшилися частки кисломолочної продукції та сирів, вершкового масла.


Споживання молока і молочних продуктів в Україні, на одну людину в рік (кг)

* Дані державної статистики України


Стресові явища на ринку молочної продукції негативно відбиваються на учасниках, що використовують застарілі технології, а сучасні виробництва мають стабільну позитивну рентабельність. Для створення такого переробного підприємства аналітиками Pro-Consulting розроблений бізнес-план.


Проектом передбачено організацію переробки в Одеській області однієї тонни молока на добу. Для цього необхідно підготувати необхідну дозвільну документацію і побудувати модульний цех. Передбачено створення власної торгової марки в середньому ціновому діапазоні продукції і розкрутка її за допомогою рекламної компанії.

Щодоби створене підприємство буде видавати такі продукти:
• пастеризоване молоко - 430 кг;
• кефір - 200 кг;
• сир кисломолочний - 30 кг;
• сметана - 70 кг;
• сир Адигейський - 10 кг;
• сироватка (побічний продукт) - 260 кг.


Прибуток буде формуватися відповідно до графіка.


Формування прибутку за проектом


 

Фінансові розрахунки, проведені при розробці бізнес-плану, показують, що рентабельність продажів буде перебувати на рівні 9,8%, тобто кожна гривня доходу буде приносити майже десять копійок чистого прибутку.

 

https://pro-consulting.ua





Схожі новини
  • Виробництво молочки у 2016 році зменшилося
  • Частка молочної продукції з Білорусі в загальному імпорті зросла до 20%
  • Україна наростить експорт молочної продукції за рахунок підвищення її якості
  • Україна в 2012 році може збільшити виробництво молока майже на 2%
  • В Україні посилять нагляд за якістю молока

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.