Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока
АТУ»Новини»Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока

    Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока


    Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока В Україні є всі умови для виробництва якісного молока та молочних продуктів. Однак в останні роки галузь переживає спад, викликаний як дією кризових чинників, так і мінами, що в ній відбуваються. Незважаючи на те, що більше 76% молока виробляється в домогосподарствах, переробники все менше беруть це молоко для виробництва своєї продукції. Для молочних продуктів, що відповідають міжнародним нормам, необхідно молоко відповідної якості, а дрібні господарства не в змозі забезпечити необхідні умови для його отримання. Тому зараз на передові позиції оставок сировини на переробку виходять молочні ферми.


    Результати зміни політики в молочній галузі було видно вже в 2016 році. Частина сировини екстра-якості зросла на 4%, а першої якості - істотно скоротилася, з 49,6% в 2015-му до 42% в 2016-м. Структура виробництва також стала змінюватися в бік більш глибокої переробки молока. Збільшилися частки кисломолочної продукції та сирів, вершкового масла.


    Споживання молока і молочних продуктів в Україні, на одну людину в рік (кг)

    * Дані державної статистики України


    Стресові явища на ринку молочної продукції негативно відбиваються на учасниках, що використовують застарілі технології, а сучасні виробництва мають стабільну позитивну рентабельність. Для створення такого переробного підприємства аналітиками Pro-Consulting розроблений бізнес-план.


    Проектом передбачено організацію переробки в Одеській області однієї тонни молока на добу. Для цього необхідно підготувати необхідну дозвільну документацію і побудувати модульний цех. Передбачено створення власної торгової марки в середньому ціновому діапазоні продукції і розкрутка її за допомогою рекламної компанії.

    Щодоби створене підприємство буде видавати такі продукти:
    • пастеризоване молоко - 430 кг;
    • кефір - 200 кг;
    • сир кисломолочний - 30 кг;
    • сметана - 70 кг;
    • сир Адигейський - 10 кг;
    • сироватка (побічний продукт) - 260 кг.


    Прибуток буде формуватися відповідно до графіка.


    Формування прибутку за проектом


     

    Фінансові розрахунки, проведені при розробці бізнес-плану, показують, що рентабельність продажів буде перебувати на рівні 9,8%, тобто кожна гривня доходу буде приносити майже десять копійок чистого прибутку.

     

    https://pro-consulting.ua





    Схожі новини
  • В Україні посилять нагляд за якістю молока
  • Виробництво молочки у 2016 році зменшилося
  • Україна в 2012 році може збільшити виробництво молока майже на 2%
  • Україна наростить експорт молочної продукції за рахунок підвищення її якості
  • Частка молочної продукції з Білорусі в загальному імпорті зросла до 20%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока

03 серпень, Розділ Новини, переглядів 3 953

Як можна отримувати прибутки підприємствам по переробці молока В Україні є всі умови для виробництва якісного молока та молочних продуктів. Однак в останні роки галузь переживає спад, викликаний як дією кризових чинників, так і мінами, що в ній відбуваються. Незважаючи на те, що більше 76% молока виробляється в домогосподарствах, переробники все менше беруть це молоко для виробництва своєї продукції. Для молочних продуктів, що відповідають міжнародним нормам, необхідно молоко відповідної якості, а дрібні господарства не в змозі забезпечити необхідні умови для його отримання. Тому зараз на передові позиції оставок сировини на переробку виходять молочні ферми.


Результати зміни політики в молочній галузі було видно вже в 2016 році. Частина сировини екстра-якості зросла на 4%, а першої якості - істотно скоротилася, з 49,6% в 2015-му до 42% в 2016-м. Структура виробництва також стала змінюватися в бік більш глибокої переробки молока. Збільшилися частки кисломолочної продукції та сирів, вершкового масла.


Споживання молока і молочних продуктів в Україні, на одну людину в рік (кг)

* Дані державної статистики України


Стресові явища на ринку молочної продукції негативно відбиваються на учасниках, що використовують застарілі технології, а сучасні виробництва мають стабільну позитивну рентабельність. Для створення такого переробного підприємства аналітиками Pro-Consulting розроблений бізнес-план.


Проектом передбачено організацію переробки в Одеській області однієї тонни молока на добу. Для цього необхідно підготувати необхідну дозвільну документацію і побудувати модульний цех. Передбачено створення власної торгової марки в середньому ціновому діапазоні продукції і розкрутка її за допомогою рекламної компанії.

Щодоби створене підприємство буде видавати такі продукти:
• пастеризоване молоко - 430 кг;
• кефір - 200 кг;
• сир кисломолочний - 30 кг;
• сметана - 70 кг;
• сир Адигейський - 10 кг;
• сироватка (побічний продукт) - 260 кг.


Прибуток буде формуватися відповідно до графіка.


Формування прибутку за проектом


 

Фінансові розрахунки, проведені при розробці бізнес-плану, показують, що рентабельність продажів буде перебувати на рівні 9,8%, тобто кожна гривня доходу буде приносити майже десять копійок чистого прибутку.

 

https://pro-consulting.ua





Схожі новини
  • В Україні посилять нагляд за якістю молока
  • Виробництво молочки у 2016 році зменшилося
  • Україна в 2012 році може збільшити виробництво молока майже на 2%
  • Україна наростить експорт молочної продукції за рахунок підвищення її якості
  • Частка молочної продукції з Білорусі в загальному імпорті зросла до 20%

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.