Аграрний тиждень. Україна
» » На Тернопільщині планують виробити понад 270 тис. т цукру-піску
» » На Тернопільщині планують виробити понад 270 тис. т цукру-піску

    На Тернопільщині планують виробити понад 270 тис. т цукру-піску


    На Тернопільщині планують виробити понад 270 тис. т цукру-піскуЦього року у Тернопільській області працюватимуть чотири цукрозаводи. Це — виробничі підрозділи ТОВ «Радехівський цукор»: Чортківське, Хоростківське, Збаразьке і Козівське виробництва. Про це повідомляє Kurkul.com з посиланням на 7days-ua.com.

    «Загалом планується виробити понад 270 тис. т цукру-піску, що більше ніж у 6 разів перевищує нормативну потребу споживання цукру населенням і харчовими підприємствами області», — повідомив в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Тернопільської облдержадміністрації Володимир Стахів.

    За його словами, наразі майже завершено підготовку усіх чотирьох заводів. Виробництво цукру в області планують завершити у другій декаді грудня.

    Спеціаліст також зазначив, що при прогнозованій середній урожайності 490 ц/га очікуваний вал цукросировини, вирощеної на полях області господарствами всіх категорій, становить приблизно 1,66 млн.





    Схожі новини
  • Тернопільщина планує на 20% збільшити виробництво цукру
  • Грузія та Киргизстан купують український цукор
  • В Україні розпочався сезон цукроваріння
  • На Тернопільщині вироблено 59 тис. тонн цукру
  • В Україні планують виробити 1,8 млн тонн цукру

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Тернопільщині планують виробити понад 270 тис. т цукру-піску


На Тернопільщині планують виробити понад 270 тис. т цукру-піскуЦього року у Тернопільській області працюватимуть чотири цукрозаводи. Це — виробничі підрозділи ТОВ «Радехівський цукор»: Чортківське, Хоростківське, Збаразьке і Козівське виробництва. Про це повідомляє Kurkul.com з посиланням на 7days-ua.com.

«Загалом планується виробити понад 270 тис. т цукру-піску, що більше ніж у 6 разів перевищує нормативну потребу споживання цукру населенням і харчовими підприємствами області», — повідомив в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Тернопільської облдержадміністрації Володимир Стахів.

За його словами, наразі майже завершено підготовку усіх чотирьох заводів. Виробництво цукру в області планують завершити у другій декаді грудня.

Спеціаліст також зазначив, що при прогнозованій середній урожайності 490 ц/га очікуваний вал цукросировини, вирощеної на полях області господарствами всіх категорій, становить приблизно 1,66 млн.





Схожі новини
  • Тернопільщина планує на 20% збільшити виробництво цукру
  • Грузія та Киргизстан купують український цукор
  • В Україні розпочався сезон цукроваріння
  • На Тернопільщині вироблено 59 тис. тонн цукру
  • В Україні планують виробити 1,8 млн тонн цукру

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.