Аграрний тиждень. Україна
» » У Києві відбудеться II Фестиваль крафтового сиру
» » У Києві відбудеться II Фестиваль крафтового сиру

    У Києві відбудеться II Фестиваль крафтового сиру



    У Києві відбудеться II Фестиваль крафтового сируДо Києва їдуть сировари з усієї України, щоб представити свої сири та позмагатися за звання кращого на конкурсі крафтового сиру Ukraine Cheese Awards Day 2018.

    22-23 вересня в Києві на ВДНГ вдруге відбудеться масштабна сирна подія - Фестиваль крафтового сиру. 50 виробників з усієї України привезуть нові і вже знайомі сири та розкажуть про їх виробництво. А журі, що складається із зірок кулінарії, обере найкращі сири в 26-ти номінаціях на конкурсі крафтового сиру "Ukraine Cheese Awards Day 2018". Гості фестивалю зможуть побачити, як відбувається процес сироваріння на майстер-класах, спробувати та придбати кращі українські крафтові сири.

    У Києві відбудеться II Фестиваль крафтового сируФестиваль та конкурс вже другий рік підтримують лідери food-індустрії, шеф-кухарі та ресторатори, представники великих ритейлів та країн, де сир - це більше, ніж продукт до сніданку. Дегустувати і вибирати кращий сир будуть:

    Аврора Огородник - фудентузіастка і мандрівниця, президент Leaders Club Ukraine і премії Пальмова гілка ресторанного бізнесу,

    Маріанна Душар - автор проекту Пані Стефа, письменниця, дослідниця гастрономічної спадщини Галичини,

    Ольга Трофімцева - заступник міністра аграрної політики і продовольства з питань євроінтеграції,

    Марко Черветті - бренд-шеф Сільпо, ресторану неаполітанської кухні Positano,

    Максим Корзун-Зарецький - шеф-кухар ресторану української кухні SHO,

    Ніколя Перрен - радник з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні,

    Стефано Антоніоллі - гуру італійської кухні, шеф ELISSA Bar & Restaurant Odessa,

    Іван Шишкін - кухар-легенда,

    Олександр Пазинюк - керівник проекту "Лавка Традицій". Вперше в журі міжнародний експерт, спадковий сировар з Італії - Даріо Лекко. У гостей фестивалю буде можливість спробувати українську моцарелу і буратту, халлумі, белпер кнолле і сулугуні, чеддер, брі та ще понад 300 видів сиру.

    У Києві відбудеться II Фестиваль крафтового сируНа Фестивалі Павло Григорець з сироварні "СирКум" проведе майстер-клас з приготування халлумі, а пізніше ми приготуємо свіжу моцарелу разом з Вікторією Бойправ з сироварні "ПаніКоза".

    На фуд-корті смажимо камамбер, моцареллу і халлумі на грилі, подаємо равликів, запечених з сиром. Допоможемо підібрати до сиру ідеальні доповнення: в'ялені томати, соуси, м'ясну гастрономію і навіть сухе варення. Всі продукти - від локальних брендів.

    "Ми раді, що в минулому році зібрали на майданчику понад 12 тисяч гостей, в цьому році обіцяємо не менше яскраве сирне свято. Завдяки фестивалю цікавість до українського крафтового сиру зросла. Дуже виросли в професійному плані і наші сировари. Спільними зусиллями ми створили Гільдію ремісничих сироварів і об'єднали активності з розвитку сирної культури в Україні. За рік школу сироваріння пройшли 120 сироварів. І вже на цьому фестивалі ви познайомитеся з 10 новими брендами крафтового сиру. До нас приєднуються експерти з Європи. Для нас це показник того, що про український крафтовий сир починають дізнаватися за межами нашої країни. А значить, ми йдемо до мети - розвивати сирну культуру - правильною дорогою", - розповіла ідейний натхненник Фестивалю і Конкурсу крафтового сиру Ірина Дем'янюк.

    На гостей фестивалю чекає 50 сироварів з усієї країни, більше 300 видів крафтового сиру та майстер-класи з сироваріння. 22-23 вересня з 11.00 до 21.00.

    ВДНГ (проспект Академіка Глушкова, 1) між 3 і 7 павільйоном

    ВХІД ВІЛЬНИЙ


     





    Схожі новини
  • 27 серпня на Житомирщині відбудеться Всеукраїнський фестиваль льону
  • Експерт каже, що Україна збільшуватиме імпорт сирів
  • Етнокультурний фестиваль "Сяйво" стартує сьогодні на Дніпропертовщині
  • Виробництво сиру в Росії у 2011-му році збільшилося на 1,6% — до 426,4 тис. т
  • Наступною жертвою "торгової війни" може стати український шоколад - експерт

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

У Києві відбудеться II Фестиваль крафтового сиру



У Києві відбудеться II Фестиваль крафтового сируДо Києва їдуть сировари з усієї України, щоб представити свої сири та позмагатися за звання кращого на конкурсі крафтового сиру Ukraine Cheese Awards Day 2018.

22-23 вересня в Києві на ВДНГ вдруге відбудеться масштабна сирна подія - Фестиваль крафтового сиру. 50 виробників з усієї України привезуть нові і вже знайомі сири та розкажуть про їх виробництво. А журі, що складається із зірок кулінарії, обере найкращі сири в 26-ти номінаціях на конкурсі крафтового сиру "Ukraine Cheese Awards Day 2018". Гості фестивалю зможуть побачити, як відбувається процес сироваріння на майстер-класах, спробувати та придбати кращі українські крафтові сири.

У Києві відбудеться II Фестиваль крафтового сируФестиваль та конкурс вже другий рік підтримують лідери food-індустрії, шеф-кухарі та ресторатори, представники великих ритейлів та країн, де сир - це більше, ніж продукт до сніданку. Дегустувати і вибирати кращий сир будуть:

Аврора Огородник - фудентузіастка і мандрівниця, президент Leaders Club Ukraine і премії Пальмова гілка ресторанного бізнесу,

Маріанна Душар - автор проекту Пані Стефа, письменниця, дослідниця гастрономічної спадщини Галичини,

Ольга Трофімцева - заступник міністра аграрної політики і продовольства з питань євроінтеграції,

Марко Черветті - бренд-шеф Сільпо, ресторану неаполітанської кухні Positano,

Максим Корзун-Зарецький - шеф-кухар ресторану української кухні SHO,

Ніколя Перрен - радник з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні,

Стефано Антоніоллі - гуру італійської кухні, шеф ELISSA Bar & Restaurant Odessa,

Іван Шишкін - кухар-легенда,

Олександр Пазинюк - керівник проекту "Лавка Традицій". Вперше в журі міжнародний експерт, спадковий сировар з Італії - Даріо Лекко. У гостей фестивалю буде можливість спробувати українську моцарелу і буратту, халлумі, белпер кнолле і сулугуні, чеддер, брі та ще понад 300 видів сиру.

У Києві відбудеться II Фестиваль крафтового сируНа Фестивалі Павло Григорець з сироварні "СирКум" проведе майстер-клас з приготування халлумі, а пізніше ми приготуємо свіжу моцарелу разом з Вікторією Бойправ з сироварні "ПаніКоза".

На фуд-корті смажимо камамбер, моцареллу і халлумі на грилі, подаємо равликів, запечених з сиром. Допоможемо підібрати до сиру ідеальні доповнення: в'ялені томати, соуси, м'ясну гастрономію і навіть сухе варення. Всі продукти - від локальних брендів.

"Ми раді, що в минулому році зібрали на майданчику понад 12 тисяч гостей, в цьому році обіцяємо не менше яскраве сирне свято. Завдяки фестивалю цікавість до українського крафтового сиру зросла. Дуже виросли в професійному плані і наші сировари. Спільними зусиллями ми створили Гільдію ремісничих сироварів і об'єднали активності з розвитку сирної культури в Україні. За рік школу сироваріння пройшли 120 сироварів. І вже на цьому фестивалі ви познайомитеся з 10 новими брендами крафтового сиру. До нас приєднуються експерти з Європи. Для нас це показник того, що про український крафтовий сир починають дізнаватися за межами нашої країни. А значить, ми йдемо до мети - розвивати сирну культуру - правильною дорогою", - розповіла ідейний натхненник Фестивалю і Конкурсу крафтового сиру Ірина Дем'янюк.

На гостей фестивалю чекає 50 сироварів з усієї країни, більше 300 видів крафтового сиру та майстер-класи з сироваріння. 22-23 вересня з 11.00 до 21.00.

ВДНГ (проспект Академіка Глушкова, 1) між 3 і 7 павільйоном

ВХІД ВІЛЬНИЙ


 





Схожі новини
  • 27 серпня на Житомирщині відбудеться Всеукраїнський фестиваль льону
  • Експерт каже, що Україна збільшуватиме імпорт сирів
  • Етнокультурний фестиваль "Сяйво" стартує сьогодні на Дніпропертовщині
  • Виробництво сиру в Росії у 2011-му році збільшилося на 1,6% — до 426,4 тис. т
  • Наступною жертвою "торгової війни" може стати український шоколад - експерт

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.